Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2008 » Март » 16 » Акція для бізнес-абонентів "Вхід вільний"
18:39
Акція для бізнес-абонентів "Вхід вільний"

До 30 квітня 2008 року (включно) візьміть участь в акції "Вхід вільний" для бізнес-абонентів та телефонуйте на номери абонентів мережі "Київстар" за надзвичайно вигідним тарифом – 5 копійок за хвилину розмови без плати за з’єднання!

Після використання акційних хвилин вартість дзвінка на номери абонентів мережі "Київстар" оплачується відповідно до тарифного плану, за умовами якого Ви обслуговуєтесь.
Акційний тариф діє до 31 січня 2009 року (включно)!

Існуючі бізнес-абоненти, які обслуговуються на умовах тарифних планів "Бізнес 25 Новий", "Бізнес 75 Новий", "Бізнес 150 Новий", можуть замовити участь в акції, звернувшись до Центру обслуговування абонентів "Київстар" або подати заяву через систему "Мій Київстар". Вартість замовлення участі у акції становить 30 грн з урахуванням 20% ПДВ та не враховуючи 7,5% збору до ПФ.

Новим абонентам, які підключилися на умови тарифних планів "Бізнес 25 Новий", "Бізнес 75 Новий", "Бізнес 150 Новий" в період проведення акції "Вхід вільний" (з 1 лютого по 30 квітня 2008р.) підключення її умов здійснюється автоматично та безкоштовно.

Детальну інформацію про акцію можна отримати на сайті www.kyivstar.net або зателефонувавши 466 (дзвінок на цей номер з мобільного телефону в мережі "Київстар" безкоштовний).

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 1253 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]