Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2008 » Сентябрь » 7 » Акція! Активуйте вашу електронну адресу у системі «Мій Київстар» та отримайте 5 бонусних гривень на рахунок
21:59
Акція! Активуйте вашу електронну адресу у системі «Мій Київстар» та отримайте 5 бонусних гривень на рахунок
Активуйте свою електронну адресу у системі «Мій Київстар» у період з 1 вересня по 30 листопада 2008 року включно та отримайте 5 бонусних гривень на рахунок. Взяти участь в акції можуть контрактні абоненти фізичні особи та абоненти передплаченого зв’язку «Київстар».

Для того щоб взяти участь в акції та отримати бонусні гривні на рахунок, зареєструйтеся у системі «Мій Київстар» зі свого комп’ютера або на wap.my.kyivstar.ua з мобільного телефону у розділі «Реєстрація». Під час реєстрації введіть свій абонентський номер у форматі 80ХХХХХХХХХ і комбінацію символів, що вказані на малюнку, а потім натисніть кнопку «Зареєструватися». Після реєстрації на вказаний Вами абонентський номер буде надіслано SMS з логіном та паролем для входу в систему.

Для входу в систему «Мій Київстар» скористайтеся отриманим логіном та паролем, заповніть реєстраційну форму, обов’язково при цьому вказав свою електронну адресу. Натиснути кнопку «Надіслати» для збереження внесених даних. Після вдалого збереження даних відкриється сторінка «Огляд», на якій Вам потрібно натиснути на посилання «Надіслати код активації».

На вказану Вами електрону адресу буде надіслано листа з посиланням. Для підтвердження активації електронної адреси та отримання бонусних гривень на рахунок перейдіть за отриманим посиланням. Після цього активація адреси вважається завершеною.
        `Якщо Ви вже зареєстровані у системі «Мій Київстар» та заповнили реєстраційну форму, але при цьому не вказали свою електрону адресу, для участі в акції вкажіть її у полі «Адреса електронної пошти» на сторінці розділу «Профіль», «Настройки користувача». Після цього активуйте адресу, натиснувши на посилання «Надіслати код активації».
         `Якщо Ви вже зареєструвалися у системі «Мій Київстар» і при заповненні реєстраційної форми вказали свою електрону адресу, для участі в акції достатньо активувати вказану адресу, натиснувши на посилання «Надіслати код активації» у розділі «Профіль», «Настройки користувача» або на сторінці розділу «Огляд».

На вказану Вами електрону адресу буде надіслано листа з посиланням. Для підтвердження активації електронної адреси та отримання бонусних гривень на рахунок перейдіть за отриманим посиланням. Після цього активація адреси вважається завершеною.

Протягом доби з моменту успішної активації електронної адреси Вам буде нараховано 5 бонусних гривень на рахунок.

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 2715 | Додав: mobian | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]