Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2009 » Июнь » 1 » Акція! Спілкуйся зі світом!
19:27
Акція! Спілкуйся зі світом!
No title

Телефонуйте за надзвичайно привабливими тарифами на міжнародні дзвінки від Укртелекому.

Дзвонити чи не дзвонити закордон? Для клієнтів Укртелекому це не питання. Адже,  спілкуватися зі світом можна довше і дешевше завдяки надзвичайно привабливим тарифам Укртелекому на міжнародні дзвінки.

Акція «Спілкуйся зі світом!» триватиме до 31 серпня 2009 року: Укртелеком впроваджує спеціальний код доступу 8-10-9799, використання якого дозволяє абонентам – фізичним та юридичним особам, дзвонити за кордон до 75% дешевше, або розмовляти вчетверо довше!

Проаналізувавши найпопулярніші напрямки дзвінків, компанія розробила найвигідніші тарифи в Україні для розмов з абонентами в інших країнах, у деякі з них телефонувати стало на 75% дешевше:

  • 0,15 USD/хв. (близько 1,15 грн.) – дзвінки на всі номери Росії, США, Канади, Китаю, Австралії, Ізраїлю та на фіксовані номери Іспанії, Португалії, Італії та інших країн Європи;
  • 0,25 USD/хв. (близько 2 грн.) – дзвінки на номери країн СНД (крім Росії);

Всі тарифи

Крім того, Укртелеком пропонує своїм абонентам вигідні спеціальні тарифи і на дзвінки на фіксовані та мобільні номери в сотні країн світу.

Для того, щоб скористатися акційними тарифами послуги автоматичного міжнародного телефонного зв’язку, необхідно набрати на своєму телефоні: 8-(гудок)-10-9799–код країни–код міста/мережі–номер абонента.

Тарифікація дзвінків посекундна. Оплата у гривнях за курсом НБУ на момент надання послуги. Вартість наданих послуг буде включена до рахунку за телекомунікаційні послуги.

Інформацію про умови проведення акції можна отримати на сайті http://www.ukrtelecom.ua/ та через Контакт-центр за номером 8-800-506-8-800.

* Скористатися акцією може абонент ВАТ «Укртелеком» (який має договір з товариством), з телефонного номеру якого є можливість здійснювати міжнародні дзвінки, та коли міжнародний номер має стандартну довжину. Через готельні комплекси, переговорні пункти та таксофони ця послуга не надається.

Умови проведення акції «Спілкуйся зі світом»






Категорія: Новини Укртелекома | Переглядів: 1174 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]