Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2018 » Январь » 22 » 3G спускається в метро.
21:40
3G спускається в метро.

3G спускається в метро.

Президент «Київстару» Петро Чернишов повідомив на своїй сторінці в Facebook про те, що оператори погодили технічне завдання для тендера, на якому планують вибрати підрядника для будівництва мережі. Втім, поки не повідомляється, коли оператори планують провести цей тендер. Раніше повідомлялося, що його повинні провести на початку цього року.

«Що ж з 3G в метро? Оператори нарешті домовилися між собою і затвердили технічне завдання. Тепер залишилося провести тендер і вибрати підрядника для будівництва і обслуговування 3G-мережі в метро. І не тільки 3G - ми націлені на те, щоб запускати 4G в діапазоні 1800 МГц, якщо все складеться як треба »- повідомляє Чернишов.

Нагадаємо, що «велика трійка» операторів прийняла рішення провести тендер на будівництво 3G мережі в метро, ​​після того, як попередній підрядник будівництва 2G-мережі в київському метро (ТОВ "ЕСУ") зробив запит 350 млн грн за апгрейд до 3G. Дана сума операторам здалася завищеною, так як мережа спочатку повинна була будуватися з розрахунком на впровадження підтримки мереж третього покоління, а значить, на їхню думку, сума не могла в три рази перевищувати вартість базового 2G-проекту.

 

 

Переглядів: 996 | Додав: mobian | Теги: 3G метро, ТОВ ЕСУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]