Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Июнь » 12 » Абоненти lifecell можуть поповнювати рахунок в мережі магазинів біля будинку «Фора»
22:31
Абоненти lifecell можуть поповнювати рахунок в мережі магазинів біля будинку «Фора»

Київ. 10 червня 2016 року. Оператор мобільного зв'язку lifecell спільно з «БАНК ВОСТОК» (Fozzy Group) оголошує про запуск послуги поповнення мобільного рахунку на касах мережі магазинів «Фора». Перші магазини «Фора» почали надавати послугу з 20 квітня, а в повному обсязі сервіс був запущений з 12 травня цього року.
На сьогоднішній день сервіс миттєвого і безпечного зарахування коштів на абонентські рахунки доступний для користувачів lifecell в 251 магазині «Фора» в 40 містах України. Скористатися послугою можуть абоненти як на умовах передплати, так і контрактної форм обслуговування.


Бурак Ерсой, Головний виконавчий директор lifecell, прокоментував: «Ми постійно розширюємо можливості для швидкого і зручного поповнення рахунку нашими абонентами. Уже рік для абонентів lifecell працює надійний і безпечний сервіс поповнення рахунку на касах «Сільпо», який підтвердив свою затребуваність зростаючої статистикою користування. Крім того, для наших абонентів працює ще один канал поповнення - власна електронна платіжна система для зарахування коштів на мобільні рахунки lifecell ».


Нагадаємо, з квітня 2015 року оператор мобільного зв'язку lifecell спільно з «БАНК ВОСТОК» (Fozzy Group) надає можливість поповнення рахунку на касах в супермаркетах «Сільпо». За рік роботи сервісу поповнень за принципом «не відходячи від каси», абоненти lifeсell здійснили понад 500 тисяч платежів.
Щоб поповнити мобільний рахунок на касі магазину «Фора» або супермаркету «Сільпо», необхідно назвати касиру мобільний номер і суму поповнення (готівкою від 1 грн до 1000 грн). Розмір комісії, яку платить абонент, залежить від суми поповнення і становить від 2 грн до 4 грн.

Категорія: Новини Lifecell | Переглядів: 908 | Додав: mobian | Теги: Fozzy Group, БАНК ВОСТОК, Сільпо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]