Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Декабрь » 19 » АМКУ оштрафував «Київстар» на 21,3 млн грн
13:31
АМКУ оштрафував «Київстар» на 21,3 млн грн

Антимонопольний комітет України оштрафував оператора стільникового зв'язку «Київстар» на 21,3 млн грн. Про це в Facebook заявив голова АМКУ Юрій Терентьєв.

«12.12.2017 Комітетом прийнято рішення у справі проти відповідача ПрАТ« Київстар »про недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення оманливої ​​інформації щодо умов тарифікації (порушення статті 15-1 ЗУ« Про захист від недобросовісної конкуренції »)», - повідомив Юрій Терентьєв .

Відзначається, що в своїй комунікації про умови тарифікації оператор використав три типи тверджень, в двох з яких заявлялося, що тарифікація «посекундна». По факту це твердження помилкове, так як вартість повної хвилини розмови списувалася в першу секунду розмови.

За вказане порушення на оператора «Київстар» накладено штраф у розмірі 21 307 597 грн.

Юрій Терентьєв додав, що у вересні цього року за аналогічне порушення було оштрафовано оператор стільникового зв'язку lifecell. Тоді сума штрафу склала трохи менше 19,5 млн. Незважаючи на те, що «Київстар» є більшим оператором в порівнянні з lifecell, проблемна комунікація торкнулася лише частина тарифних планів.

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 1060 | Додав: mobian | Теги: АМКУ. Юрій Терентьєв, тарифікація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]