Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Июнь » 12 » АМКУ закрив справу проти «Київстару» про завищення тарифів
15:52
АМКУ закрив справу проти «Київстару» про завищення тарифів

Нагадаємо, в кінці квітня 2017 року АМКУ повідомив, що Київстар виконав рекомендації АМКУ щодо здешевлення дзвінків абонентам фіксованого зв'язку, з 4 запропонувавши травня 2017 року в тарифних планах Комфорт, Комфорт + і Ультра Комфорт 30 хвилин дзвінків абонентам фіксованого зв'язку за ціною 0.16 грн , 0,11 грн та 0,05 грн за хвилину, повідомляли у відомстві.

У липні 2016 року АМКУ повідомляв, що частка компанії Київстар на ринку послуг зі здійснення абонентами своєї мережі вихідних дзвінків на номери абонентів фіксованого зв'язку України перевищує 35% і компанія не змогла довести, що відчуває на цьому ринку значної конкуренції.

АМКУ також відзначав, що тарифи на відповідну послугу у інших компаній-операторів значно нижче, ніж тарифи Київстару (в 1,5-1,75 грн за хвилину). Зокрема, тарифи ТОВ лайфселл становлять до 0,60 грн / хв (з ПДВ та збором до Пенсійного фонду), а тариф ПрАТ МТС Україна 0,50 грн (з ПДВ та збором до Пенсійного фонду).

У вересні 2016 року Київстар у відповідь на рекомендації АМКУ запропонував клієнтам три нових пакета, які передбачають 30, 10 і 5 хвилин дзвінків на міські номери.

Антимонопольний України КОМІТЕТ (АМКУ) ухвалив, що встановлені оператором мобільного зв'язку АТ Київстар ціни на вихідні дзвінки на номери абонентів фіксованого зв'язку на рівні 1,50 грн / хв, 1,60 грн / хв і 1,75 грн / хв не завдали значної шкоди окремі особи чи суспільству, і закрив цю справу без накладення штрафу.

Дії АТ Київстар у вигляді встановлення ціни на послугу зі здійснення абонентами власної мережі вихідних дзвінків на номери абонентів фіксованого зв'язку України в розмірах 1,50 грн / хв, 1,60 грн / хв і 1,75 грн / хв не заподіяли значної шкоди окремим особам або суспільству за період їх існування в зв'язку з можливістю для абонентів замовити послуги 30 хвилин на міські номери, 10 хвилин на міські номери та 5 хвилин на міські номери, пояснюється в повідомленні АМКУ.

Згідно з ним, вартість хвилини на номери абонентів фіксованого зв'язку в цих трьох пакетах становить відповідно 0,33 грн / хв, 0,50 грн / хв і 0,60 грн / хв.

 

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 887 | Додав: mobian | Теги: АМКУ. фіксований зв'язок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]