Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2015 » Май » 28 » Більше 180 000 абонентів «МТС Україна» користуються 3G UMTS
11:34
Більше 180 000 абонентів «МТС Україна» користуються 3G UMTS

З нагоди Всесвітнього дня інформаційного суспільства, який щороку відзначається 17 травня і в Україні, український оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» підрахував кількість абонентів, які в квітні користувалися 3G-послугами оператора. 

За три місяці з початку надання доступу до послуг на базі 3G UMTS кількість користувачів швидкісного мобільного інтернету досягла 180 тисяч. За минулий місяць 3G послугами оператора скористалися абоненти «МТС Україна» більш ніж в 50 містах України. Впродовж квітня 3G абоненти «МТС Україна» використали в цілому близько 150 ТБ трафіку. В середньому кожен 3G абонент «МТС Україна» використав протягом місяця обсяг трафіку, який 2G абонент оператора використовував протягом півроку.

З 30 квітня 2015 всі пасажири Харківського метрополітену можуть скористатися найбільш сучасною 3G мережею в країні – безкоштовно до кінця травня, на період тестування мережі.

Доступ до мобільного інтернету за технологією UMTS на базі національного роумінгу з оператором ТриМоб у своїх смартфонах зі своїми SIM-картами абоненти «МТС Україна» отримали, починаючи з 16 лютого 2015 року. Доступ на швидкостях до 7,2 Мбіт/сек надається в рамках послуги «3G Безліміт» вартістю від 50 гривень на місяць. Із запуском власної 3G-мережі «МТС Україна» швидкості будуть ще вищими – до 42 Мбіт/сек. 

Послуга є у всіх доступних для підключення тарифах МТС Передоплата, замовити послугу можна за допомогою USSD запиту *888#. Усім без винятку абонентам контрактної форми підключення доступний безлімітний 3G інтернет без додаткових витрат в існуючому тарифі «Смартфон 3G», а також в тарифах Ultra 3G і Ultra Vip 3G. 

Високошвидкісний мобільний 3G інтернет дає абонентам можливість використовувати всі переваги свого смартфона: перегляд online відео, прослуховування online радіо, високу швидкість обміну даними та доступ до улюблених web-сторінок на максимально можливій швидкості. 

Про всесвітній день інформаційного суспільства 

27 березня 2006 Генеральна Асамблея ООН прийняла Резолюцію, в якій проголосила 17 травня Всесвітнім днем інформаційного суспільства. З 1969 року цей день святкувався як Міжнародний день електрозв'язку, а з часом трансформувався в День телекомунікацій ООН. 

Згідно з результатами щорічного дослідження «Вимірювання інформаційного суспільства», який публікує Міжнародний союз електрозв'язку, Україна посіла в 2014 році 73 місце в списку з 166 країн, погіршивши свої позиції в порівнянні з попереднім роком на 5 пунктів. Місце в рейтингу розраховується на основі індексу розвитку ІКТ в країнах світу.

Індекс розвитку інформаційно-комунікаційних технологій (ICT Development Index) – комбінований показник, що характеризує досягнення країн світу з точки зору розвитку інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ). Індекс розроблений в 2007 році на основі 11 показників, якими Міжнародний союз електрозв'язку оперує у своїх оцінках розвитку ІКТ. Ці показники стосуються доступу до ІКТ, їх використання, а також практичного знання цих технологій, зокрема: число стаціонарних і мобільних телефонів на 100 жителів країни, кількість домашніх господарств, що мають комп'ютер, кількість користувачів Інтернету, рівні грамотності і так далі. 

Про роботу 3G мережі «МТС Україна» в Харківському метрополітені

Мобільна мережа «МТС Україна» в Харківському метрополітені побудована на найсучаснішому обладнанні ізраїльської фірми Corning MobileAccess LTD. Це активна антенна система, в яку на наземних об'єктах включені базові станції стандарту 3G виробництва Huawei. Для забезпечення покриття в тунелях використовується технологія із застосуванням випромінюючого кабелю. Мережа здатна пропускати близько 5 ТБ щодня. Технологія дозволяє одночасне використання голосового зв'язку і мобільного інтернету, це означає, що завантаження файлу не буде перериватися під час розмови. Зв'язок забезпечений на всіх трьох лініях Харківського метрополітену – в тунелях і на платформах, на ескалаторах і в холах метро.

 

Категорія: Новини МТС | Переглядів: 1036 | Додав: JeraR | Теги: 3G UMTS, МТС Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]