Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Октябрь » 5 » «Дороже, але чесніше, ніж у красних»: Петро Чернышов про нові тарифи Київстара з безлімітним 3G-інтернетом без обмежень
22:22
«Дороже, але чесніше, ніж у красних»: Петро Чернышов про нові тарифи Київстара з безлімітним 3G-інтернетом без обмежень

«Дороже, але чесніше, ніж у красних»: Петро Чернышов про нові тарифи Київстара з безлімітним 3G-інтернетом без обмежень

Вчора ми дізналися перші деталі про найближчу новинку попередньо оплачених тарифів «Київстар», в яку ввійде план з безлімітним інтернетом. Это предложение должно стать ответом «Киевстара» на уже действующие тарифы Vodafone Ukraine і lifecell. Вчора ввечері президент «Київстар» Петро Чернишов на підведення підсумків Телеком-акселератора Radar Tech у Києві розповів про нові цікаві деталі про тарифи, які будуть запущені в найближчі тижні.

«Через неділю з невеликим ми запускаємо наші інноваційні тарифи, в тому числі безлімітний 3G-тариф», - сказав президент «Київстара» Петро Чернишов.


Він стверджує, що нові тарифи будуть по-справжньому, чесніше, ніж у "червоних", явно намічаючи на другому за величиною оператор ринку Vodafone Україна.

Глава «Київстара» пояснила, що в безлімітному інтернеті від «Київстара», в відмінності від тарифу основного конкурента, зокрема, не буде заборони на використання торрентів, розповсюдження інтернету з телефону, а плата за нього буде стандартною щомісячною, а не за 28 днів .

«Але він буде дорожче, так як не буде обмежень», - відзначив президент «Київстара».
Приблизно через місяць після переходу на нові тарифи для абонентів оплатити зв'язок планується запуск нової лінійки тарифів для контрактних абонентів, а ще через місяць - для корпоративних клієнтів.

По словам Чернишова, «Київстар» не «гоняється за клієнтами», прагнучи максимально врізати і дешевше за послуги, а навпаки, її нові тарифи спрямовані на підвищення ARPU (щомісячний дохід з абонента) за рахунок надання додаткових послуг. При цьому він запевнив, що цей підхід працює і клієнтів компанія не втрачає.

В цьому році в «Київстарі» розраховують наростити ARPU в гривне на 10%, що буде дуже хорошим результатом.

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 995 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]