Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Июнь » 28 » Google випустить свій власний телефон вже в цьому році
20:56
Google випустить свій власний телефон вже в цьому році

В даний час пошуковий гігант веде переговори з операторами мобільного зв'язку, щоб випустити свій мобільний пристрій, що не відноситься до лінійки Nexus.
За словами численних джерел, в 2016 році Google планує скласти серйозну конкуренцію компанії Apple з її iPhone. На даний момент компанія з Маунтін-В'ю обговорює можливість виробництва смартфона під власним брендом, повідомив Телеграф з посиланням на осіб, наближених до даного обговорення.

Реліз нового пристрою, що не має відношення до Nexus-гаджетам, дасть можливість Google вперше в своїй історії вийти на ринок апаратного забезпечення і, таким чином, стати на одну сходинку з Apple. Варто відзначити, що ці дві компанії утримують лідерство за кількістю проданих смартфонів на платформах ОС IOS і Android в усьому світі.

На рахунку Google БЕЗЛІЧ найпопулярніших смартфонів лінійки Nexus, з яких останніми моделі Nexus є 5X і Nexus 6P, але вони випущені були в Співпрацю з такими великими Android-виробниками, як Huawei, LG і HTC. Крім того, "КОРПОРАЦІЯ ДОБРА" буде продовжувати співпрацювати з іншими компаніями, а також працювати над проектом модульного смартфона Ara, який з'явиться не раніше 2017 року

 

 

Переглядів: 884 | Додав: mobian | Теги: Ara, NeXuS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]