Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Октябрь » 11 » Київстар оновив тарифи
07:28
Київстар оновив тарифи

Київстар оновив тарифи

Мобільний оператор "Київстар" представив два нових лінійки безмитніх тарифів для клієнтів, які здійснюють попередню зв'язок та контрактних клієнтів, які заміняють старі тарифи.

Про це повідомляється в прес-релізі оператора.

Тепер для абонентів попередньої зв'язку стали доступними тарифи: Безлімі Розмови, Безліч Соцсети, Безлімі Відео та Максимальний Безлім, кожен з яких відповідає потребам різних груп абонентів.

Зокрема, найдорожчий тариф Максимальний Безміт за 155 гривень передбачає безлімітний мобільний 3G інтернет без обмеження швидкості та можливості користуватися всіма доступними в Україні сервісами без орг. Вторая SIM-карта для користування послугами SIM-пари включена у вартість тарифу.

Тариф Безлім Видео за 95 грн - представляє безлімітний доступ до прикладної програми Youtube. Нетаріфікуються також музичні та відео програми Zvooq, фонотека, мега, диван.ТВ та Домашнее ТВ від Київстар. Вторая SIM-карта для користування послугами Інтернет SIM-пари також в комплектації стартового пакета.

Тарифные планы Безлич Разговоры и Безлим Соцсети пропонують такий пакет послуг: безлімітні дзвінки в мережі, 500Мб і 3000Мб мобільного інтернету відповідно, хвилини для дзвінків на мережу інших мобільних операторів та нетарифікуючого доступу до соціальних мереж та ряду навчальних сервісів.

Для контрактних клієнтів доступні п'ять нових тарифів: Безлім, Безлім Екст, Безлім Срібний, Безлім Золото і Безміт Платина. Начиная с тарифа Безлим Екстра за 95 грн оператор надає безлімітний мобільний Інтернет. Тарифи дозволяють користуватися послугами прямо, оплачуючи їх наступного місяця; планувати свої витрати і поповнювати рахунок частками, пріоритетне обслуговування.


Абонентам пропонується від 100 до 4000 хвилин для дзвінків на мережі інших мобільних операторів та на стаціонарні номери, хвилини для дзвінків за кордон і мегабайт мобільного інтернету в роумінгу. Помимо цього, оператор пропонує контрактним клієнтам послуги SIM-пари, яка дасть можливість користуватися безпосередньо на двох девайсах не тільки інтернетом і SMS, але і голосовими послугами.

Напомним, конкуренти якийсь час назад вже вивели на ринок 3G безлімітів

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 1136 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]