Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2018 » Январь » 22 » Київстар скасовує програму "Розмови в кредит" для контрактних і бізнес-абонентів
21:53
Київстар скасовує програму "Розмови в кредит" для контрактних і бізнес-абонентів

Київстар скасовує програму "Розмови в кредит" для контрактних і бізнес-абонентів

З 30 січня 2018 року компанія "Київстар" скасовує програму "Розмови в кредит" для контрактних і бізнес-абонентів. Замість цього всім абонентам, які отримують послуги на умовах контрактної форми обслуговування, буде підключена програма «Відстрочка платежу» починаючи з 1 лютого 2018 року.

"З метою забезпечення абонентам можливості залишатися на зв'язку навіть у відсутності коштів на рахунку, Київстар оптимізує деякі програми лояльності, і робить їх більш гнучкими і зручними", - відзначили в прес-службі оператора.

За умовами програми «Відстрочка платежу» для контрактних абонентів фізичних осіб встановлюється межа відключення послуг в розмірі середньомісячної суми витрат і в трикратному розмірі суми середньомісячних витрат для абонентів малого та середнього бізнесу. Для бізнес-клієнтів сегменту великих підприємств, межа відключення послуг не змінюється.

У загальному випадку розмір кредитного ліміту за програмою «Відстрочка платежу» визначається в залежності від середньомісячної суми витрат за останні чотири місяці, доступні кредитні ліміти: 10%, 25%, 50%, 100%, 200%, 300%. Погасити заборгованість потрібно до 19 числа наступного місяця включно, перевірити її наявність можна за допомогою запиту *170*4#.

Підключити, відключити або змінити відсоток кредитного ліміту «Відстрочення платежу» можна через «Мій Київстар», за номером 466*35 або в найближчому магазині Київстар. При підключенні програми ліміт встановлюється за стандартом - в розмірі 100% від середньомісячних витрат за останні 4 місяці. Наприклад, якщо абонент щомісяця витрачав на послуги зв'язку 100 грн, то його стандартний ліміт буде -100 грн. Детально умови програми «Відстрочка платежу» вказані за наступним посиланням.

При цьому також з 30.01.18 дію програми «Золотий абонент» буде поширюватися тільки на абонентів, які підключилися до зазначеної дати, нові підключення до програми будуть припинені.
 

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 1239 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]