Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Декабрь » 11 » "Київстар" ввів нові USSD-коди, які дозволяють самостійно перевірити, чи підтримують 4G-зв'язок смартфони і SIM-карти абонентів
21:17
"Київстар" ввів нові USSD-коди, які дозволяють самостійно перевірити, чи підтримують 4G-зв'язок смартфони і SIM-карти абонентів

Напередодні проведення 4G-тендерів український оператор мобільного зв'язку "Київстар" ввів нові USSD-коди, за допомогою яких його абоненти можуть перевірити, чи підтримують їх смартфони і SIM-карти стандарт 4G / LTE.

Коди вже працюють, при цьому щоб перевірити:

  • чи буде працювати SIM-карта в мережі 4G - треба набрати код *245*4 # виклик;
  • чи підтримує телефон 4G-мережі - треба набрати код * 245*5 # виклик.

У разі, якщо SIM-карта не підтримує 4G, абоненти можуть безкоштовно замінити її в фірмових магазинах Київстар на USIM, яка підтримує стандарт 4G.

«На даний момент в мережі Київстар зареєстровано 40% смартфонів з підтримкою 4G / LTE. Але для того щоб всі наші клієнти з першого ж дня комерційного запуску 4G відчули переваги якісного ультрашвидкий мобільного інтернету, ми зробили безкоштовної заміну SIM-карти », - прокоментував Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.


Нагадаємо, що в січні 2018 року має розпочатися перший 4G-тендер на радіочастоти в діапазоні 2600 МГц, який дасть старт розвитку технології 4G / LTE в Україні. В результаті абоненти отримають швидкість передачі даних в 6,5 рази вище, ніж в мережах 3G, в 2,5 рази менше час очікування відкриття інтернет-сторінок, в 10 разів більше ємність мережі і т.д.

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 1065 | Додав: mobian | Теги: USSD-коди, 4G / LTE | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]