Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Май » 3 » Компанія МТС пропонує в оренду свої стільникові вишки
22:58
Компанія МТС пропонує в оренду свої стільникові вишки

     Оператор мобільного зв'язку МТС повідомив про те, що має намір здавати в оренду місця на своїх баштах і антенно-щоглових спорудах.

     Для початку компанія виділила під ці потреби понад 5,5 тисячі конструкцій. Тепер на них можна буде проводити установку телекомунікаційного та іншого обладнання інших компаній. Однак з повідомлення компанії зрозуміло, що в майбутньому число споруд, які будуть здавати в оренду, може збільшитися.

Компанія пропонує орендувати свої вежі не тільки іншим операторам зв'язку, адже потенційними клієнтами цілком можуть виступати, наприклад, різні відомства. Крім місць на вежах, мобільний оператор МТС також має намір здавати в оренду і свої волоконно-оптичні лінії зв'язку.

Для реалізації даного проекту в компанії створено спеціальний підрозділ, який буде займатися завданнями, пов'язаними з орендою баштовій інфраструктури.

Таке рішення керівництва МТС обумовлено тим, що на просторах Росії активно створюється певний ринок оренди веж, пояснює віце-президент компанії по техніці і IT Андрій Ушацький. У зв'язку з цим необхідно диверсифікувати напрямки розвитку оператора мобільного зв'язку, вважає Ушацький.

Всього у компанії близько 15 тисяч баштових споруд.

Нагадаємо, що раніше конкуренти МТС вже заявляли про намір продати свої баштові конструкції

 

 

Категорія: Новини МТС | Переглядів: 1163 | Додав: mobian | Теги: стільникові вишки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]