Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2015 » Февраль » 23 » life:) отримав 3G-ліцензію!
20:22
life:) отримав 3G-ліцензію!

    

Сьогодні, 23 лютого, відбулася історична і, мабуть, найбільш очікувана подія для всієї української телекомунікаційної галузі та економіки країни в цілому. І ми раді, що life:) став частиною цієї історії!

Цього дня ми, нарешті, дісталися до щасливого фіналу 10-річного шляху до ери зв’язку третього покоління в Україні. life:) радий повідомити, що ми виграли перший лот, що дає нам право на використання частот у спектрі 1920-1935/2110-2125 МГц.

Тепер, відповідно до українського законодавства, ми заплатимо залишок вартості ліцензії. Одночасно, ми починаємо роботи, необхідні для запуску 3G-послуг. Завдяки детальному бізнес-плану ми сподіваємося вже цього року запросити наших абонентів випробувати нову 3G-швидкість і можливості для своїх смартфонів!  

Разом з тим, ми з нетерпінням чекаємо докладної інформації щодо конверсії, яка розв’яже деякі розбіжності між ліцензійними вимогами і нинішніми спецкористувачами частотного ресурсу, а також дасть можливість зменшити бізнес-ризики під час впровадження нової технології.

Ми віримо, що втілення 3G-зв’язку стане початком динамічного руху всієї країни до технічного розвитку та наступних сходинок, що ведуть до європейських стандартів життя і бізнесу. Технологія 3G відкриє для українських абонентів вікно у світ нових можливостей, доступ до високих швидкостей і шаленого трафіку, а для України стане драйвером становлення міцної економіки. Ми сподіваємося, що сьогодні закладено підґрунтя для перетворення українського телекомунікаційного ринку на прозоре, конкурентне та перспективне середовище, привабливе для інвестицій та мільйонів споживачів.

 

 

Категорія: НовиниLife | Переглядів: 875 | Додав: mobian | Теги: 3G-ліцензія, 3G | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]