Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2018 » Январь » 15 » lifecell не залишає спроб оскаржити штраф АМКУ на 19,5 млн грн за обман з посекундної тарифікацією
16:49
lifecell не залишає спроб оскаржити штраф АМКУ на 19,5 млн грн за обман з посекундної тарифікацією

lifecell не залишає спроб оскаржити штраф АМКУ на 19,5 млн грн за обман з посекундної тарифікацією

Восени минулого року Антимонопольний комітет України виписав мобільному оператору lifecell штраф на 19,5 млн грн за видачу щохвилинної тарифікації за посекундну. І ось на цьому тижні стало відомо, що оператор подав апеляцію на це рішення, яку Київський апеляційний господарський суд уже прийняв до розгляду.

Відзначимо, що це вже друга спроба lifecell скасувати рішення АМКУ, суд першої інстанції залишив позовну заяву оператора без розгляду.

Нагадаємо, суть конфлікту полягає в формулюваннях про тарифікації дзвінків в мережі lifecell, що вводять абонентів в оману. АМКУ вважає, що оператор навмисно використовував заплутані формулювання, створюючи ілюзію посекундної тарифікації дзвінків, яка в дійсності була щохвилинної. Цими діями оператор, як вважає регулятор, порушив статтю 15-1 закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» та заслуговує покарання у вигляді штрафу на 19,5 млн грн.

Відзначимо, що не тільки lifecell отримав штраф за цим старою справою. Під завісу 2017 року по тій же статті покарали «Київстар», тільки на 21,3 млн грн.

Коли буде розглянута апеляція lifecell і планує «Київстар» подавати власну скаргу, поки невідомо.

 

 

Категорія: Новини Lifecell | Переглядів: 1077 | Додав: mobian | Теги: Антимонопольний комітет України, АМКУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]