Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Апрель » 25 » lifecell відкрив сучасну телеком-лабораторію в НТУУ «КПІ»
21:51
lifecell відкрив сучасну телеком-лабораторію в НТУУ «КПІ»

     Оператор мобільного зв'язку lifecell оголошує про відкриття сучасної телеком-лабораторії в Інституті телекомунікаційних систем НТУУ «КПІ» (ІТС НТУУ «КПІ»), за підтримки компанії Ericsson. Завдяки спеціальному обладнанню, встановленому в лабораторії lifecell, студенти КПІ зможуть на практиці вивчити, як працює мобільний оператор, і в майбутньому поповнити ряди телеком-профі Україна.

 

Теоретичні знання вкрай важливо підкріплювати практичними навичками, особливо в сфері технологій, які розвиваються прискореними темпами. З запуском 3G-зв'язку в Україні потреба в професіоналах зросла і буде зростати з впровадженням технологій наступного покоління.
Оператор lifecell вже кілька років поспіль реалізовує різні соціально-освітні проекти для студентів та молоді, серед яких: «Стрибок у життя», «Школа мобільного зв'язку», визначивши одним зі своїх пріоритетів підтримку технічної освіти молоді в одній з найбільш динамічних і перспективних галузей - мобільних телекомунікації.
В рамках ще однієї програми «lifecell університети», націленої на підвищення практичних навичок у студентів телеком-спеціальностей, оператор lifecell відкрив спеціальну телеком-лабораторію в ІТС НТУУ «КПІ», за підтримки світового лідера телеком-обладнання Ericsson встановивши там комутатор, систему харчування та сервера. У цій лабораторії будуть проводитися практичні заняття, які допоможуть майбутнім зв'язківцям набути навичок, затребувані у великому телеком-бізнесі, а український ринок мобільного зв'язку в результаті отримає грамотних і підготовлених фахівців.


Бурак Ерсой, Головний виконавчий директор lifecell, зазначив: «Ми як інноваційна компанія, яка постійно рухається вперед і впроваджує сучасні технологічні рішення, розуміємо, як важливо вже сьогодні вирощувати кадри для телеком-індустрії майбутнього. Це привело нас з створенню повноцінної телеком-лабораторії в НТУУ «КПІ», яку ми обладнали комутатором, що є серцем будь-якого мобільного оператора. До нього отримають доступ тисячі студентів, які можуть спробувати свої сили навіть в налаштуванні тестового фрагмента мережі мобільного оператора. Я впевнений, що наша програма стане початком для розвитку культури практичних знань у всіх ключових вузах України ».


Будучи соціально відповідальною компанією, Ericsson також активно підтримує освітні ініціативи і студентські програми. Тому в рамках співпраці з lifecell компанія надала необхідну підтримку в налаштуванні і конфігурації обладнання для повномасштабного запуску нової лабораторії.


Войцех Байда, керівник Ericsson Україна, коментує: «Для компанії Ericsson сьогоднішні студенти - це завтрашні бізнес-лідери та висококваліфіковані інженери, які визначають майбутнє світу комунікацій і створюють те, що ми називаємо суспільством, об'єднаним технологіями. В Україні багато талановитих молодих людей, і ми віримо, що маючи правильні інструменти для навчання, вони зможуть привнести інновації в розвиток технологій ».


Михайло Згуровський, ректор НТУУ «КПІ», зазначив: «Оператор lifecell не вперше надає нам підтримку в підготовці наших студентів до реалій великого бізнесу. Студенти університету проходять практику в цій компанії, а тепер, навчаючись в лабораторії на цьому телеком-обладнанні, вони зможуть отримати досвід, який не дасть жоден прекрасно ілюстрований підручник. Університет готовий всіляко підтримувати роботу телеком-лабораторії lifecell, яка, в свою чергу, сприятиме вихованню кваліфікованих кадрів для галузі. »


В рамках програми «lifecell університети» оператор lifecell також передав телекомунікаційне обладнання Харківському національному університету радіоелектроніки, Національному аерокосмічному університету імені М. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» та Харківському коледжу Державного університеті телекомунікацій, а також розглядає можливість співпраці з іншими вузами України.

 

 

Категорія: Новини Lifecell | Переглядів: 939 | Додав: mobian | Теги: Михайло Згуровський, 3G-зв'язку, Бурак Ерсой, lifecell університети, Войцех Байда, ericsson, КПІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]