Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Октябрь » 17 » lifecell запустив послугу «Роумінг онлайн»
22:02
lifecell запустив послугу «Роумінг онлайн»

lifecell запустив послугу «Роумінг онлайн»

Сьогодні, 17 жовтня 2017 року, оператор мобільного зв'язку lifecell оголосив про запуск нової послуги «Роумінг онлайн» для своїх абонентів, що знаходяться в Єгипті, Туреччині, Греції, Чорногорії, Литві, Латвії, Естонії, Швейцарії, Норвегії, Фінляндії, Таїланді, на Кіпрі , Шрі-Ланці та в інших країнах. Підключивши послугу, абонент lifecell отримає 500 МБ на 7 днів за 150 грн для використання мобільного Інтернету в роумінгу більш ніж в 20 країнах світу.

При підключенні послуги «Роумінг онлайн» можна вибрати найбільш зручний варіант використання послуги за кордоном: на сім днів одноразово, а потім, при необхідності, перезаказать послугу повторно, або ж підключити її на постійній основі. Для підключення та управління новою послугою потрібно набрати комбінацію *108*7# виклик.

Оператор зазначив, що з моменту впровадження зв'язку третього покоління в Україні абоненти lifecell активно користуються мобільним Інтернетом, використовуючи все більше гігабайт для спілкування, перегляду відео та обміну інформацією. На початку 2017 року lifecell запропонував нові спрощені тарифи у вигляді пакетних пропозицій для дзвінків, інтернет-трафіку і SMS в 57 країнах світу для абонентів передплаченого зв'язку, а також контрактних абонентів.

Послуга «Роумінг онлайн» доступна всім абонентам оператора індивідуальної форми обслуговування, більш детальна інформація про послугу і країнах, в яких можна нею скористатися розміщена на сайті оператора за наступним посиланням.
 

 

Категорія: Новини Lifecell | Переглядів: 1020 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]