Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Июнь » 12 » lifecell запустив тариф «Смарт сім'я»
22:39
lifecell запустив тариф «Смарт сім'я»

Оператор мобільного зв'язку lifecell повідомив про запуск нового тарифу «Смарт сім'я», який дозволяє об'єднати до 5 номерів і спільно користуватися обраним пакетом послуг. Тарифний план дозволяє абоненту встановити ліміт для підключених номерів, оптимізувавши витрати сім'ї на мобільні послуги.

Тарифний план «Смарт сім'я» орієнтований на тих користувачів, які піклуються про мобільних рахунках своїх близьких, вибираючи для них відповідний тарифний план і вчасно вносячи поповнення. Такий підхід забирає час і не дозволяє контролювати, як витрачаються кошти на рахунках близьких. Тому, в тарифі «Смарт сім'я» при поповненні рахунку абонентом-ініціатором, пакет послуг для спільного використання отримують все об'єднані в групу мобільні номери, для кожного з яких можна встановити відповідний ліміт.

Тариф «Смарт сім'я» представлено в трьох варіантах:

  • «S» - включає пакет з безлімітного зв'язку всередині мережі і через BiP, 6 ГБ мобільного 3G + інтернету, 200 хвилин на інші номери по Україні, 500 SMS, якими можуть спільно користуватися до 3 мобільний номерів. Вартість пакету складає 135 грн.
  • «M» - включає пакет з безлімітного зв'язку всередині мережі і через BiP, 10 ГБ мобільного 3G + інтернету, 500 хвилин на інші номери по Україні, 1000 SMS, якими можуть спільно користуватися до 5 мобільний номерів. Вартість пакету складає 250 грн.
  • «L» - включає пакет з безлімітного зв'язку всередині мережі і через BiP, 15 ГБ мобільного 3G + інтернету, 1000 хвилин на інші номери по Україні, 1500 SMS, якими можуть спільно користуватися до 5 мобільний номерів. Вартість пакету складає 350 грн.
Категорія: Новини Lifecell | Переглядів: 1402 | Додав: mobian | Теги: Смарт сім'я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]