Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Октябрь » 11 » Мессенджер Telegram нарешті переклали на українську та російську мови
19:11
Мессенджер Telegram нарешті переклали на українську та російську мови

Мессенджер Telegram нарешті переклали на українську та російську мови

Розробники популярного захищеного месенджера Telegram повідомили про вихід оновленої версії програми. Свіже оновлення Telegram за версією 4.4 додає підтримку нових мов, включаючи українську та російську. Безумовно, це довгоочікуване поліпшення, враховуючи, що більш ніж чотири роки в додатку не було підтримки ні російської, ні української мов (мова про офіційну локалізації).

Перш за все зазначимо, що поки що відповідне оновлення отримала лише мобільний Telegram, як на Android, так і на iOS, тоді як настільний додаток нові мови поки що не вивчило. Ймовірно, в десктопном клієнта підтримка нових мов з'явиться найближчим часом.

Одночасно було оголошено про запуск нової платформи, щоб залишити програму на інші мови. Незабаром в додатку буде доступний ще і перську мову. З останнім додаванням кількість підтримуваних мов в Telegram довели до 13 штук.

Крім нових мов додаток отримало ще ряд нововведень.

Функція Live Location ( «живі мітки») дозволить ділитися даними про місцезнаходження в будь-яких чатах і групах. Що цікаво, користувач зможе задавати час - від 15 хвилин до 8 годин - після закінчення якого мітка зникне з карти. За задумом розробників, функція повинна допомогти в організації спільних заходів і зустрічей - замість щосекундної відправки статичних відміток на карті можна поділитися автоматично оновлюється місцем розташування.

Нарешті, в додатку оновився медіаплеєр, з'явилася підтримка плейлистів і можливість відображення обкладинки альбомів.

На закінчення відзначимо, що оновлення вийшло в день народження засновника і голови Telegram Павла Дурова. Вчора, 10 жовтня, підприємцю і розробнику виповнилося 33 роки

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1074 | Додав: mobian | Теги: Павло Дуров. Мессенджер Telegram, telegram | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]