Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2010 » Апрель » 1 » Мобільний Інтернет доступний абонентам Укртелекому в мережі «Київстар».
23:22
Мобільний Інтернет доступний абонентам Укртелекому в мережі «Київстар».
Для створення максимально комфортних умов користування мобiльним зв'язком «Укртелекому» з 15 березня 2010 року відкрито всі послуги мобільного зв’язку у національному GSM-роумінгу у мережі «Київстар». Тепер абонентам мобільного зв’язку «Укртелеком» у національному роумінгу доступні усі послуги мобільного зв’язку: голосові, ММS та SMS-повідомлень, передавання даних у стандарті GPRS/EDGE, якими можна користуватись на всій території України, де присутнє покриття мережі «Київстар», і де ще відсутнє покриття власної мережі «Укртелеком».

Сьогодні мережа «Київстар» охоплює всі великі й малі міста та понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі головні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. Відтак користувачі мобільного зв’язку «Укртелеком» отримуватимуть лише якісні і сучасні послуги у всіх регіонах країни.

Нагадаємо, що ВАТ «Укртелеком», який надає послуги фіксованого зв’язку та послуги мобільного зв’язку за технологією UMTS/WCDMA, і ЗАТ «Київстар Дж. Ес. Ем», який надає послуги мобільного зв’язку стандарту GSM 9001800 та послуги фіксованого зв‘язку, підписали угоду щодо відкриття з 3 березня 2010 року національного GSM-роумінгу для абонентів мобільного зв’язку «Укртелеком» у мережі «Київстар». І абоненти «Укртелекому» одразу отримали можливість користуватись у мережі «Київстар» голосовими послугами та SMS-повiдомленнями.

А з 15 березня 2010 року, в рамках угоди між ВАТ «Укртелеком» та ЗАТ «Київстар Дж. Ес. Ем», для абонентів «Укртелеком» відкрито всі послуги мобільного зв’язку у національному GSM-роумінгу у мережі «Київстар».


Категорія: Новини Укртелекома | Переглядів: 1134 | Додав: mobian | Теги: Укртелекому в мережі «Київстар». | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]