Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2014 » Декабрь » 26 » МТС повертає вартість проїзду в метро на мобільний рахунок абонента
18:11
МТС повертає вартість проїзду в метро на мобільний рахунок абонента

Київ, Україна — Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», дочірня компанія міжнародної телекомунікаційної групи «МТС» (акції МТС котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі під кодом MBT), повідомляє про нову пропозицію «З МТС в метро безкоштовно».

Всю зиму харківські абоненти МТС Передплати зможуть їздити в метро практично безкоштовно.

Абонентам «МТС Україна», які в період з 25 грудня 2014 року по 28 лютого 2015 будуть користуватися мобільним інтернетом або телефонувати під час поїздки в Харківському метрополітені, на мобільний рахунок буде повернено вартість проїзду в метро.

Для того щоб скористатись пропозицією «З МТС в метро безкоштовно», потрібно відправити USSD-запит *101*911#  і користуватися послугами зв'язку під час поїздки в метро. Інформація про нарахування коштів надійде у вигляді SMS.

Кошти в розмірі 3 гривень на день, а саме стільки коштує проїзд у харківському метро, будуть зараховуватися на додатковий рахунок після першого в день вихідного дзвінка в мережі МТС або першої інтернет-сесії на станціях Харківського метрополітену. Таким чином, активні користувачі можуть «заробити» на поїздках в метро до 90 гривень на місяць.

Перевірити, чи підключена пропозиція, можна за допомогою команди *101*900# , а дізнатися стан свого бонусного рахунку — за допомогою USSD-запиту *101*10# .

Категорія: Новини МТС | Переглядів: 876 | Додав: kokos3993 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]