Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2014 » Декабрь » 24 » «МТС Україна» продовжує повний безліміт на соціальні мережі
17:19
«МТС Україна» продовжує повний безліміт на соціальні мережі

Київ, Україна — Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», дочірня компанія міжнародної телекомунікаційної групи «МТС» (акції МТС котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі під кодом MBT), повідомляє про продовження терміну підключення послуг «Facebook Unlim» і «Вконтакте Unlim», в рамках яких пропонує безлімітний доступ до соціальних мереж.

«МТС Україна» продовжила до 31 березня 2015 року можливість акційного підключення послуг «Facebook Unlim» і «Вконтакте Unlim».

В рамках цих послуг оператор пропонує користувачам мобільного інтернету безлімітний доступ в дві найпопулярніші соціальні мережі Facebook і «Вконтакте» зі смартфонів.

Доступ в соціальні мережі з мобільних пристроїв стрімко збільшується. Щодня абоненти МТС все частіше використовують мобільний інтернет для спілкування, читання новин і передачі фото в соціальних мережах і месенджерах (Facebook, «Вконтакте», Instagram, Twitter та інші).

Послуги «Facebook Unlim і «Вконтакте Unlim» передбачають безкоштовне підключення і доступ до соціальних мереж на 6 місяців для всіх абонентів МТС Передплати. Після закінчення шести місяців тарифікація становитиме 0,15 грн./день, при цьому трафік не тарифікується.

Facebook Unlim

Підключивши послугу «Facebook Unlim», абонент отримує доступ без плати за трафік на мобільну версію соціальної мережі http://m.facebook.com за допомогою мобільного браузера смартфона, а також офіційних додатків Facebook і Facebook Messenger для iOS і Android.

При підключенні з 01.10.2014 по 31.03.2015 вартість послуги буде складати 0 грн. перші 6 місяців, далі — 0,15 грн. в день. Плата за трафік — 0 грн./МБ. Для того щоб підключити послугу, достатньо набрати короткий номер *109*15#  на своєму смартфоні.

«Вконтакте» Unlim

Послуга «Вконтакте Unlim» передбачає доступ без плати за трафік на мобільну версію соціальної мережі http://m.vk.com за допомогою мобільного браузера смартфона, а також офіційного додатку «Вконтакте» для iOS і Android.

При підключенні з 01.10.2014 по 31. 03.2015 вартість послуги буде складати 0 грн. перші 6 місяців, далі — 0,15 грн. в день. Плата за трафік — 0 грн./МБ. Підключити послугу можна, набравши короткий номер *109*9#  на своєму смартфоні.

 

Категорія: Новини МТС | Переглядів: 996 | Додав: kokos3993 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]