Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2014 » Декабрь » 6 » «МТС Україна» пропонує своїм абонентам провести «Рік без абонплат»
17:20
«МТС Україна» пропонує своїм абонентам провести «Рік без абонплат»

Київ, Україна — Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», дочірня компанія міжнародної телекомунікаційної групи «МТС» (акції МТС котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі під кодом MBT), оголошує про початок новорічної акції для користувачів тарифів «Смартфон» і «Смартфон 0,50» — «Рік без абонплат»

З 1 грудня 2014р. і до 28 лютого 2015р. абоненти тарифів «Смартфон» можуть скористатися акцією «Рік без абонплат» та отримати 2 безліміти — дзвінки в мережі МТС та мобільний інтернет — на цілий рік без щоденних платежів. Для цього потрібно сплатити один раз авансом на рік, замість звичайного щоденного платежу. У підсумку, економія на рік за 2 безліміти складе 50%.

«Вперше ми пропонуємо нашим абонентам вполовину скоротити витрати на мобільний зв'язок і при цьому на рік забути про абонплату: щодня, незалежно від балансу на рахунку, вам будуть доступні необмежена кількість дзвінків у мережі і безлімітний мобільний інтернет. Це простіше, ніж платити кожен день і набагато зручніше: що б не трапилося у новому році, ви завжди матимете в інтернет та можливість зателефонувати рідним», — зазначає Олег Решетін, директор з маркетингу «МТС Україна».

Вартість року без абонплат у тарифі «Смартфон 0.50» — 90 грн, що вдвічі дешевше, ніж щоденні платежі. Абоненти тарифу «Смартфон» можуть вибрати зручний для себе варіант участі в акції: підключити авансом 2 безліміти на 6 міс. за 90 грн, або відразу на весь рік — за 180 грн. Економія в обох випадках буде однакова — 50% у порівнянні зі щоденними платежами по 1 грн/день.

  • Підключитися до акції «Рік баз абонплати» абоненти тарифу «Смартфон» можуть, набравши USSD-коди: на рік — *365# (180 грн), на півроку — *365*6# (90 грн);
  • Абоненти тарифу «Смартфон 0,50», у свою чергу, можуть підключитися до акції на рік, набравши комбінацію *365# (90 грн).

Підключення акції «Рік без абонплат» відбувається протягом доби після відправлення USSD-кодів, за фактом включення абонент отримає відповідне SMS.

Тарифи «Смартфон 0.50» та «Смарфтон»

Оновлені тарифи лінійки «Смартфон» представлені в березні 2014 року. Завдяки тому, що тарифи об'єднали унікальні переваги двох безлімітів на найбільш популярні послуги: дзвінки та інтернет в одному тарифі без будь-яких додаткових умов, вони швидко набули популярності і стали провідними тарифами в лінійці «МТС Україна».

З травня цього року оператор запропонував і контрактним абонентам тариф «Смартфон Контракт». У новому тарифі базові принципи були посилені — до 2 безлімітів на дзвінки та інтернет були додані 100 безкоштовних хвилин на інші мобільні мережі і знижка 500 грн. на придбання будь-якого смартфона в магазинах «МТС Україна».

Детальну інформацію про тарифи «Смартфон» та «Смартфон 0,50» можна отримати за номером 111 (безкоштовно, з мобільних номерів «МТС Україна»), або на сайті компанії: www.mts.ua у розділі «Тарифи».

Категорія: Новини МТС | Переглядів: 4455 | Додав: kokos3993 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]