Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2014 » Декабрь » 15 » «МТС Україна» скасовує на рік абонплату за безліміти для бізнес абонентів
16:33
«МТС Україна» скасовує на рік абонплату за безліміти для бізнес абонентів

Київ, Україна — Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», дочірня компанія міжнародної телекомунікаційної групи «МТС» (акції МТС котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі під кодом MBT), оголошує про початок акції для бізнес-клієнтів «Рік без абонплат за 2 безліміти», в рамках якої скасовуються щомісячні платежі за безлімітні дзвінки на МТС та мобільний інтернет в ексклюзивному тарифі «Смартфон Бізнес».

З 15 грудня 2014р. й до 28 лютого 2015р. при підключенні 3-х нових бізнес контрактів у тарифи лінійки «Смарт Офіс», починаючи з тарифу «Смарт Офіс 60» і вище, або ULTRA, абоненти отримають можливість підключити ексклюзивний тариф «Смартфон Бізнес» зі 100% знижкою на абонплату протягом 12 місяців.

Тариф «Смартфон Бізнес» — це 2 безліміти на дзвінки в мережі МТС і мобільний інтернет без будь-яких щомісячних платежів у рамках акції «Рік без абонплати за 2 безліміти». Тариф включає безкоштовні 50 хвилин для дзвінків на інші мережі України та 500 SMS/MMS на всі мобільні мережі країни.

Також, абоненти можуть отримати в подарунок знижку 500 грн. на придбання нового смартфона при підключенні в тарифи «Смарт Офіс 100», «Смарт Офіс 160», «Смарт Офіс 220» або тарифи «ULTRA».

Переваги бізнес лінійки «Смарт Офіс»

Лінійка «Смарт Офіс» — тарифи, що враховують різні потреби бізнесу: від малого та середнього, до великих корпорацій. В їх основі — принцип 2 безлімітів, який усуває поділ на тарифи для голосу і тарифи для інтернету, знімаючи обмеження на використання цих послуг.

Залежно від потреб, клієнти можуть вибрати один з шести варіантів.

  • «Смарт Офіс 20» — тариф пропонує безлімітні розмови всередині корпорації та безлімітний інтернет, вартість дзвінків по мережі МТС — 0,10грн/хв, дзвінки на інші мережі України обійдуться в 0,60 грн/хв. Щомісячний платіж — 20 грн.
  • «Смарт Офіс 40» — крім безлімітів по корпорації і на мобільний інтернет, даний тариф пропонує і безліміт на дзвінки по мережі МТС. Дзвінки на інші мережі України обійдуться в 0,50 грн / хв. Щомісячний платіж — 40 грн.
  • «Смарт Офіс 60» — безліміт на дзвінки всередині корпорації, по мережі МТС, безліміт на мобільний інтернет. Пакет з 60 хвилин на місяць для дзвінків на інші мобільні мережі України. Дзвінки понад пакет — 0,50 грн/хв. Щомісячний платіж — 60 грн.
  • «Смарт Офіс 100» — безліміт на дзвінки всередині корпорації, по мережі МТС, безліміт на мобільний інтернет. Пакет з 250 хвилин на місяць для дзвінків на інші мобільні мережі України. Дзвінки понад пакет — 0,45 грн/хв. Щомісячний платіж — 100 грн.
  • «Смарт Офіс 160» — безліміт на дзвінки всередині корпорації, по мережі МТС, безліміт на мобільний інтернет. Пакет з 400 хвилин і 400 SMS на місяць на інші мобільні мережі України. Дзвінки понад пакет - 0,40 грн/хв. Щомісячний платіж — 160 грн.
  • «Смарт Офіс 220» — безліміт на дзвінки всередині корпорації, по мережі МТС, безліміт на мобільний інтернет. Пакет з 500 хвилин і 500 SMS на місяць на інші мобільні мережі України. Дзвінки понад пакет — 0,35 грн/хв. Щомісячний платіж — 220 грн.

Переваги тарифів ULTRA

Тарифи ULTRA вперше на ринку почали використовувати принцип «Все включено». ULTRA — пропозиція, що містить безліміт на дзвінки, мобільний інтернет, SMS, MMS, а також вигідні тарифи за кордон і безкоштовні хвилини для вхідних дзвінків у роумінгу. У пропозиції ULTRA доступно два тарифи: «ULTRA» з абонплатою 299 грн/міс. зі 1000 хвилинами на інші мережі та «ULTRA VIP» за 799 грн/міс — повний безліміт на всі послуги по Україні, плюс індивідуальне обслуговування.

Категорія: Новини МТС | Переглядів: 1800 | Додав: kokos3993 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]