Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2014 » Декабрь » 17 » «МТС Україна» запустила зв’язок на Олексіївській лінії Харківського метрополітену
14:17
«МТС Україна» запустила зв’язок на Олексіївській лінії Харківського метрополітену

Київ, Україна — Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна», дочірня компанія міжнародної телекомунікаційної групи «МТС» (акції МТС котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі під кодом MBT), оголошує про відкриття мобільного зв'язку на Олексіївській лінії Харківського метрополітену, а також підбиває статистику користування зв'язком у харківському метро.

Абоненти «МТС Україна» можуть користуватися зв'язком оператора на Олексіївській лінії Харківського метрополітену. Раніше, 20 листопада 2014 року мережа оператора була запущена на Салтівській лінії. Тепер пасажирам шістнадцяти станцій Салтівської та Олексіївської ліній метро доступні такі ж сервіси мобільного зв'язку, як і абонентам МТС на поверхні, включаючи мобільний інтернет. До кінця року «МТС Україна» планує забезпечити зв'язок і на Холодногірсько-Заводській лінії Харківського метрополітену, таким чином, покривши мережею мобільного зв'язку всі лінії Харківського метро.

«Пасажири Харківського метрополітену вже встигли оцінити високі швидкості мобільного інтернету, ми бачимо це по активному користуванню послугами, — зазначає Людмила Бахтіна, директор Північного територіального управління «МТС Україна». — Як ми і очікували, найбільш популярним сервісом виявився мобільний інтернет — у середньому на одній станції метро абоненти «МТС Україна» використовують за день близько 2 ГБ мобільного інтернету. Досить популярними є і голосові послуги в метро — в очікуванні поїзда пасажири однієї станції метро розмовляють у середньому протягом 5000 хвилин в день».

Мобільна мережа «МТС Україна» в Харківському метрополітені побудована на найсучаснішому обладнанні ізраїльської фірми Corning MobileAccess LTD. Дане обладнання володіє великим ресурсом ємності, забезпечує абонентам в метро всі сервіси технології 2G (GSM, EDGE / GPRS) і є 3G-ready. Це означає, що в разі отримання оператором ліцензій на нові покоління зв'язку, «МТС Україна» в найкоротші терміни розгорне в метро мережу 3G / 4G, надавши своїм абонентам можливість користуватися високошвидкісним мобільним інтернетом першими в Харківському метрополітені.

Категорія: Новини МТС | Переглядів: 864 | Додав: kokos3993 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]