Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Июнь » 12 » На честь «безвіза» з ЄС Київстар вирішив подарувати своїм абонентам бонуси на роумінг
15:10
На честь «безвіза» з ЄС Київстар вирішив подарувати своїм абонентам бонуси на роумінг

Київстар вирішив подарувати своїм абонентам бонуси на роумінг

Як ви вже знаєте, в ніч на 11 червня 2017 року набула чинності рішення Європейського союзу про введення безвізового режиму для громадян України. У зв'язку з цією знаменною подією оператор мобільного зв'язку Київстар вирішив привітати українців і подарувати їм бонуси на роумінг, щоб в подорожах по Європі вони змогли поділитися своїми враженнями з рідними і друзями.

З 12 червня 2017 року абоненти можуть безкоштовно підключити акційний пакет «Спробуйте роумінг». Згідно з умовами пакету абоненти передплаченого зв'язку отримають бонусні нарахування, які можна використовувати на послуги мобільного зв'язку за кордоном: пакети хвилин, SMS, або мегабайти мобільного інтернету. Абоненти контрактної форми обслуговування отримають хвилини на вхідні та вихідні дзвінки в роумінгу. (Для замовлення безкоштовної послуги треба зателефонувати за номером 477 * 106).

Бонусні нарахування будуть діяти протягом 30 днів з дня підключення, скористатися наданими пакетом можна на території 1-ї та 2-ї групи країн. З повним списком країн, що входить в кожній групі, детальні умови і тарифи на роумінг можна ознайомитися за наступним посиланням.

Нагадуємо, що Київстар надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах, на 5 континентах. Мобільний оператор надає абонентам дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин 30 вартістю грн в день користування), Інтернет від 0,35 грн за мегабайт (100 Мб пакет вартістю 35 грн в день користування), SMS - 1,00 грн / СМС (25 SMS пакет вартістю 25 грн в день користування). Абонентам не потрібно замовляти додаткові послуги або здійснювати налаштування, так як роумінг буде підключений автоматично.

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 971 | Додав: mobian | Теги: Спробуйте роумінг, роумінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]