Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Июнь » 6 » НКРЗІ хоче здешевити український роумінг на території Євросоюзу і вже готує необхідні заходи
19:34
НКРЗІ хоче здешевити український роумінг на території Євросоюзу і вже готує необхідні заходи

З 15 червня 2017 року, як відомо, на території ЄС і країн, що входять в Європейську Економічну Зону, повністю скасовується плата за послуги роумінгу. А гармонізація розцінок на телекомунікаційні послуги повинна стати наступним кроком зближення України і ЄС. Саме тому Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) почала виробляти конкретні заходи, націлені на зниження плати за послуги міжнародного роумінгу.

Дана ініціатива пов'язана з введенням ЄС безвізового режиму для громадян України. Її розробка здійснюється з метою захисту інтересів українських абонентів і виконання Указу Президента України «Про заходи, пов'язані з введенням Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України» від 26.05.2017 року. Очікується, що після вступу в дію безвізового режиму між Україною та ЄС потік українських туристів до Європи істотно збільшиться, що призведе до неминучого зростання в користуванні послугами міжнародного роумінгу.

В даний час регулятор приступив до проведення дослідження щодо гармонізації встановлення цін на міжнародний роумінг і зниження тарифів на роумінг серед країн Східного партнерства на базі даних операторів. Результати дослідження стануть основою для подальших переговорів з ЄС щодо інтеграції в єдиний європейський телекомунікаційний простір. Це повинно дозволити громадянам України ефективно і в повному обсязі використовувати можливості і переваги безвізового режиму.

 

 

Переглядів: 676 | Додав: mobian | Теги: НКРЗІ, безвізовий режим, роумінг, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]