Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2014 » Ноябрь » 21 » Новорічна акція від Укртелекому: 100 каналів Інтерактивного TV лише за 39 грн. на місяць
21:22
Новорічна акція від Укртелекому: 100 каналів Інтерактивного TV лише за 39 грн. на місяць

Новорічна акція    

Укртелеком заздалегідь потурбувався про новорічні та різдвяні сюрпризи для своїх клієнтів. Якісне цифрове телебачення для родинного перегляду зимовими вечорами стає ще доступнішим. Абоненти фізичні особи, які до 31.01.2015 року при підключенні Інтерактивного TV оберуть пакет «Оптимальний», сплачуватимуть лише 39 грн. на місяць за користування 100 каналами. При обранні пакета «Преміальний» – лише 79 грн. на місяць за 136 каналів. Така акційна абонентна плата діятиме упродовж 6 місяців з дати підключення сервісу. Після закінчення дії спеціальних умов оператор продовжить надавати послугу за стандартними тарифами.

– Пакет «Оптимальний» складається зі 100 популярних національних і зарубіжних телеканалів, доступу до кінозалів, усіх жанрів відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів та шоу. Стандартний тариф після закінчення дії акції становитиме 79 грн.

– Пакет «Преміальний»  пропонує 136 кращих національних і зарубіжних телеканалів, у тому числі 12 HD, доступ до кінозалів, усіх жанрів відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів і шоу, зокрема в HDякості. Стандартний тариф після закінчення акції – 159 грн.

Новорічна акція від Укртелекому стане у нагоді тим, хто ще не визначився із подарунками для рідних та друзів. Крім якісного контенту, Інтерактивне TV надає можливість зручно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілені за категоріями (новини, сімейні, спортивні тощо), у відеотеці  працює зручний пошук. Користувачі мають можливість ставити телепрограми на паузу або переглядати їх у запису.

З повним переліком телеканалів можна ознайомитися на сайті: www.ukrtelecom.ua/tv. Тарифи вказано з урахуванням ПДВ за 30 календарних днів.

Вартість підключення послуги Інтерактивне TV становить усього 1 грн. Крім доступу до мережі Інтернет також знадобиться TV-приставка. Її вартість становить 1,20 грн. Оформити підключення послуги за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому. 

Укртелеком надає Інтерактивне TV спільно з OLL.TV (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») на партнерській основі.

Детальну інформацію про послугу та новорічну акцію можна отримати на корпоративному сайті Укртелекому або звернувшись до Контакт-центру за номером: 0 800 506 800 (безкоштовно у межах  країни з номерів українських операторів).

 

 

Категорія: Новини Укртелекома | Переглядів: 1414 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]