Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Январь » 15 » Оператор life:) стає lifecell
21:12
Оператор life:) стає lifecell

З 15 січня 2016 року оператор мобільного зв'язку life:) оголошує про ребрендинг. На зміну life:) приходить нова назва lifecell, співзвучна з брендом компанії Turkcell – великого міжнародного інвестора, якому належать 100% акцій українського оператора. Під новим брендом компанія продовжить свою діяльність на ринку як зрілий, досвідчений і мультисервісний оператор, цікавий для всіх категорій абонентів.

 

Надихнувшись досягненнями своєї материнської компанії, оператор life:) поставив перед собою мету стати українським Turkcell, компанією, яка приносить на ринок нові тренди комунікації та постійно стимулює його рухатися в майбутнє. Це стало однією з важливих передумов для зміни бренду. Щоб візуально наблизити life:) до материнської компанії і підкреслити зв'язок між компаніями, новий бренд lifecell набув не лише однакові та співзвучні елементи з брендом Turkcell, але й кольори материнської компанії: синій та жовтий.

 

Органічний розвиток і дорослішання бренду стали ще однією причиною ребрендингу. Від самого початку своєї 10-річної роботи на ринку оператор позиціонувався як бренд, націлений на молодь. Але за ці роки аудиторія life:) виросла і сформувалася в сучасну категорію користувачів з великим клієнтським досвідом, знанням сучасних технологій та очікуваннями високої якості обслуговування. Тому наступний органічний крок оператора – це стати компанією, що перевищує очікування всіх споживачів: від молоді до великих бізнес-компаній.

 

lifecell – це дата-оператор майбутнього. Одним з історичних досягнень life:) стало створення ринку мобільного інтернету в Україні. Оператор першим приніс на український ринок інноваційну на той момент технологію EDGE, відкривши для абонентів мобільний інтернет. Відтоді компанія зайняла заслужену нішу оператора №1 для смартфонів з найвищим проникненням пристроїв у мережі (45%), у тому числі з підтримкою 3G (43,8%). Сьогодні оператор розгортає мережу третього покоління на базі інноваційної технології 3G+ та надає послуги мобільного інтернету 5,4 млн абонентів. Тому новий бренд lifecell, акумулюючи всі кращі розробки та досягнення life:), ставить перед собою мету стати першим українським дата-оператором з новим слоганом «Підключай майбутнє».

Категорія: Новини Lifecell | Переглядів: 965 | Додав: mobian | Теги: 3G+, lifecell, Turkcell | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]