Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Июнь » 12 » Оператор Vodafone Україна вдвічі знизив ціни на роумінг в Європі (на період з 11 червня по 11 липня)
14:59
Оператор Vodafone Україна вдвічі знизив ціни на роумінг в Європі (на період з 11 червня по 11 липня)

Оператор мобільного зв'язку Vodafone Україна також вирішив привітати своїх абонентів з введенням безвізового режиму між Україною та ЄС, подарувавши їм 50% знижку на роумінг.

Спеціальна пропозиція буде дійсно протягом місяця, починаючи з 11 червня 2017 року, для приватних абонентів Vodafone контрактної та передплаченої форми обслуговування, які будуть користуватися послугами зв'язку в роумінгу за допомогою послуги «Роумінг як вдома». У цей період для клієнтів Vodafone вартість послуги буде вдвічі дешевше, при цьому в залежності від тарифу, святкова знижка складе до 250 грн.

Нагадаємо, що ккраінскіе абоненти Vodafone можуть користуватися роумінгом в 16-ти найпопулярніших роумінгових країнах Європи - це польща, Італія, Німеччина, Чехія, Іспанія, Франція, Португалія, Угорщина, Ірландія, Великобританія, Греція, Нідерланди, Мальта, Албанія, Румунія і Туреччина.

Спеціальні умови активуються автоматично, для того щоб скористатися ними, досить підключити послугу «Роумінг як вдома» в день початку подорожі по Європі - за допомогою програми «Мій Vodafone» або USSD-команди * 600 # і кнопка виклику. Пропозиція діє для всіх абонентів тарифів Vodafone Red Vodafone Red S, M, L, XL. Детально про умови користування роумінгу можна дізнатися в розділі «Роумінг» на сайті Vodafone.ua.

 

 

Категорія: Новини Vodafone Україна | Переглядів: 856 | Додав: mobian | Теги: Роумінг як вдома, Мій Vodafone, роумінг, Спеціальна пропозиція, ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]