Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2014 » Ноябрь » 22 » Петро Чернишов, президент «Київстар»: «Прагнення України ввести 3G викликано бажанням економічного зростання»
14:22
Петро Чернишов, президент «Київстар»: «Прагнення України ввести 3G викликано бажанням економічного зростання»

Вчора, в ході Норвезько-українського бізнес-форуму (НУБФ) Петро Чернишов, президент найбільшого національного телеком-оператора «Київстар», зазначив, що існує тісний взаємозв’язок між зростанням ВВП і впровадженням нового покоління технологій зв’язку.

«Згідно з доповіддю, опублікованою Deloitte і GSMA, кожна з країн, що розвиваються, яка впровадила 3G, змогла збільшити ВВП від 2 до 4% протягом 5 років. Жителі цих країн стали свідками того, що збільшення темпів росту ВВП на душу населення безпосередньо залежить від збільшення мобільного споживання даних в 3G ».

Петро Чернишов позитивно оцінив рішення Кабінету Міністрів України про затвердження аукціону з розподілу ліцензій 3G, що має скоротити технологічний розрив між Україною та країнами ЄС. «Ми сподіваємося, що подальші кроки по впровадженню 3G приведуть до якнайшвидшого розгортання мобільного широкосмугового доступу для всіх громадян України, а також збільшенню інвестицій в Україну».

Норвезько-український бізнес-форум організований норвезько-української торгово-промисловою палатою з нагоди офіційного візиту прем’єр-міністра Норвегії Ерни Сольберг до Києва.

«Київстар» підтримав Форум як компанія, заснована українським підприємцем із залученням істотних норвезьких інвестицій. Серед тем Форуму були інформаційно-комунікаційні технології, енергетика, розвиток вільної торгівлі та питання компетенції, які, на думку норвезько-української торгово-промислової палати, є ключовими сферами взаємодії двох країн.

Норвезько-українська торгово-промислова палата — це некомерційна, неурядова організація, створена норвезькими та українськими компаніями.

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 900 | Додав: kokos3993 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]