Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Апрель » 25 » Послуга Нічний Інтернет у lifecell
20:33
Послуга Нічний Інтернет у lifecell

Оператор мобільного зв'язку lifecell оголошує про розширення портфоліо пропозицій 3G+ мобільного інтернету з запуском нової послуги «Нічний Інтернет». Абоненти, що підключилися послугу, отримають 15 Гбайт нічного високошвидкісного 3G+ інтернету від lifecell за 30 грн.

З моменту запуску і розгортання 3G+ мережі багато користувачів вже оцінили переваги і швидкість мобільного інтернету третього покоління. Миттєва завантаження файлів, програвання онлайн аудіо і перегляд потокового відео дарує максимальну свободу абонентам lifecell. Спеціально для тих, хто проводить багато часу в інтернеті в нічний час, оператор lifecell запустив нову послугу «Нічний Інтернет». Місяць використання 15 Гбайт високошвидкісного нічного 3G+ інтернету обійдуться абоненту lifecell всього в 30 грн. Особливо ця пропозиція оцінять студенти, у яких скоро почнеться сесія, а нічний час доби багато з них знаходять найвдалішим для підготовки до неї.

Щоб підключити послугу «Нічний інтернет», потрібно всього лише набрати зі свого смартфона короткий номер * 123 * 1 #. Після цього абонент отримає доступ до мобільного нічному 3G+ інтернету з 00:00 до 07:59 На протязі 30-ти днів.

Завдяки високошвидкісного інтернету третього покоління від lifecell, користувачі смартфонів продовжують відкривати для себе справжні можливості своїх гаджетів. Адже сучасна мережа оператора забезпечила максимально широкий спектр нових можливостей, включаючи дзвінки по Україні без тарифікації трафіку за допомогою додатка BiP від ​​lifecell. Високошвидкісним 3G+ інтернетом вже користуються в 16 обласних центрах і більше ніж 300 містах і населених пунктах, де lifecell розгорнув своє смарт-покриття.

 

 

Категорія: Новини Lifecell | Переглядів: 955 | Додав: mobian | Теги: BiP, 3G+, Нічний Інтернет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]