Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Октябрь » 4 » Президент «Київстара» вважає, що скасування роумінга з Європою призведе до зростання тарифів на мобільний зв'язок в Україні
21:00
Президент «Київстара» вважає, що скасування роумінга з Європою призведе до зростання тарифів на мобільний зв'язок в Україні

Президент «Київстара» вважає, що скасування роумінга з Європою призведе до зростання тарифів на мобільний зв'язок в Україні

Договір про відмову від роумінгових платежів із країнами Євросоюзу призведе до зростання тарифів всередині України. Про це під час конференції Ялтинської економічної стратегії повідомив президент «Київстара» Петро Чернишов у коментарі до видання «Європейська правда».

«Конечно, ми негативно відношуся до цього. Роумінг - це не головна, але істотна частина наших доходів. Якщо ці доходи зникнуть, нам доведеться шукати на внутрішньому ринку компенсацію цих засобів », - сказав він.
При цьому Петро Чернишов впевнений, що в найближчому майбутньому скасування румів для України не буде.

«Країни ЄС договірилися про це відміни 10 років. Тому, навіть якщо ми зараз приступимо до таких переговорів, це займе не один рік », - додав він.
Нагадаємо, чиновники ЄС обговорюють зупинки роумінгових платежів для України, Молдови та Грузії як довгострокову ціль, дискусія з цього питання відбудеться на Всесвітньому партнерстві в листопаді.

При цьому вчора президент Украины заявив, що в Європейському парламенті підтримали скасування плати за роумінг у сфері мобільного зв'язку між ЄС та Україною. Петро Порошенко вважає, що в кінцевому підсумку розширення співробітництва з Євросоюзом дозволить Україні вступить в Східну угоду, Таможенний союз ЄС, Єдиний Енергетичний союз і стати повноцінним членом Єдиного авіаційного простору ЄС.

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 801 | Додав: mobian | Теги: Петро Чернишов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]