Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Июль » 13 » Розпочав роботу чат-бот Київстар
21:37
Розпочав роботу чат-бот Київстар

    Київстар запустив першого в Україні інтелектуального сервісного чату-бота в Facebook. Зоряна - це віртуальний асистент, який відповідає на питання про послуги зв'язку, допомагає вибрати і підключити тариф або послугу, може поговорити з вами на абстрактні теми і навіть розповісти вірш. Головна перевага Зоряни перед звичайними пошуковими ботами в тому, що вона не просто аналізує запити за ключовими словами, а вміє ставити уточнюючі питання, щоб користувач міг отримати максимально релевантний відповідь.

 «Ідея запустити нашого бота в Messenger з'явилася відразу після того, як Facebook анонсував створення платформи для пошукових роботів. В середині квітня ми зайнялися розробкою, а на початку червня вже відправили готовий продукт на модерацію в Facebook. Перевірка пройшла успішно і значно швидше, ніж ми очікували, - коментує Віталій Султан, керівник електронних каналів Київстар. - Зовсім скоро Зоряна перетвориться на незамінного помічника, який відповідає практично на будь-які питання. І, що важливо, на простому і живій мові. Уже зараз Зоряна розпізнає репліки, які ніяк не пов'язані з продуктами і послугами компанії - з нею можна поговорити про погоду, курсі валют, її захоплення. І як кожній дівчині, їй дуже подобаються компліменти J ».

Київстар прагне допомагати користувачам там, де вони знаходяться і де їм зручно отримувати консультацію. Спілкування з віртуальним асистентом в Facebook Messenger значно економить час абонента, оскільки Зоряна відповідає на всі питання в короткому діалозі. Її база знань постійно поповнюється - в першу чергу завдяки активності користувачів. Сервісний чат-бот в месенджері розмовляє українською і російською мовами, повністю повторюючи функціонал Зоряни на сайті kyivstar.ua.

Профайл Зоряни в Facebook - www.facebook.com/Zoriana.Kyivstar.

Детальніше за посиланням: www.kyivstar.ua/zoriana.

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 938 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]