Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Октябрь » 11 » «Skype зустрічає Cortana»: Microsoft наділила месенджер підтримкою голосового асистента
19:58
«Skype зустрічає Cortana»: Microsoft наділила месенджер підтримкою голосового асистента

«Skype зустрічає Cortana»: Microsoft наділила месенджер підтримкою голосового асистента

Розмова є центральним у нашому повсякденному житті. Ми балакаємо, щоб залишатися на зв'язку, ділитися новинами та ідеями, які нас хвилюють, і планувати спільну роботу з сім'єю і друзями. Але ми часто потребуємо інформації - факт, щоб поділитися, місце для зустрічі, час в кіно або ідеальний ресторан. Пошук інформації часто вимагає переривання розмови, навіть якщо коротко, і переключення програм, щоб знайти те, що ми шукаємо, і повернути його в розмову. Але хіба технології не повинні полегшувати наше життя і справді приносити відповіді, які нам потрібні, на кінчиках ваших пальців? У Skype ми впевнені в цьому, і з цією метою ми привносимо Cortana, інтелектуального помічника Microsoft в Skype, щоб допомогти вам у ваших повсякденних розмовах.

За допомогою Cortana в контекстної допомоги легше підтримувати ваші розмови, пропонуючи Cortana пропонувати корисну інформацію на основі вашого чату, наприклад, варіанти ресторанів або огляди фільмів. І якщо у вас є хрускіт часу? Cortana також пропонує інтелектуальні відповіді, що дозволяють швидко і легко реагувати на будь-які повідомлення, не набравши нічого.

Cortana також може допомогти вам організувати свій день - не потрібно залишати свої розмови. Cortana може виявляти, коли ви говорите про планування подій або речах, які ви повинні робити, і порекомендуєте налаштувати нагадування, яке ви отримаєте на всіх пристроях, на яких включена Cortana. Отже, незалежно від того, чи говорите ви про плани на вихідні або про важливе призначення на роботу, ніщо не прослизає крізь тріщини.

Крім того, що ваш помічник «за кадром», Cortana також є контактом в Skype. Отже, тепер у вас можуть бути природні розмови в чаті «один на один» з Cortana - так само, як і з друзями, родиною та колегами. Отримайте відповіді на ваші палаючі питання, наприклад, ім'я провідного актора в вашому улюбленому фільмі або прогноз погоди на вихідні. Ви також можете попросити Cortana перевірити свій статус польоту, дати вам запас акцій або запропонувати кращі ресторани в вашому районі. З Cortana в вашому розпорядженні кожен день може бути трохи більш продуктивним - і набагато веселіше.

У Skype ми прагнемо зробити ваш Skype ще краще. З Cortana ми додали потужного, розумного помічника, який допоможе вам впоратися з вашими повсякденними завданнями саме там, де ви є, і заощадити ваш час.

Cortana в Skype буде поступово випускатися, починаючи з сьогоднішнього дня, нашим клієнтам Android і iOS в Сполучених Штатах

 

 

Категорія: Новини Skype | Переглядів: 1015 | Додав: mobian | Теги: Cortana, Skype, Пошук інформації, інтелектуальний помічник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]