Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2013 » Июнь » 6 » Тарифний план «Смарт 64» – отримуйте більше, ніж сплачуєте!
22:24
Тарифний план «Смарт 64» – отримуйте більше, ніж сплачуєте!
       ТриМоб пропонує абонентам з 1 червня підключитися до нового тарифного плану - «Смарт 64». Пропозицію розроблено спеціально для власників смартфонів, які бажають завжди мати доступ до справді швидкісного Інтернету – до 7,2 Мбіт/с та вільно користуватися усіма послугами мобільного зв’язку. У тарифному плані «Смарт 64» при внесенні лише 64 грн. абонентської плати обсяг послуг збільшується у півтора рази, оскільки на баланс абонента зараховується 95 грн. Користувачі можуть за власним бажанням та потребами використовувати кошти – на послуги мобільного Інтернету, розмови, відправку SMS або MMS.

   При підключенні користувачі «Смарт 64» мають можливість безкоштовно вибрати USIM-карту потрібного розміру: міні або мікро. Також компанія ТриМоб пропонує своїм абонентам і нано USIM-карти.

   Тарифний план «Смарт 64» з першого червня доступний як для нових, так і для існуючих абонентів контрактної форми обслуговування.

   Підключитися до «Смарт 64» можна у фірмових Центрах Укртелекому, які обслуговують абонентів мобільного зв’язку ОГО!Мобільний, або у пунктах продажу наших партнерів.

   Для зміни тарифного плану можна також зателефонувати в Контакт-центр за номером 1188 (безкоштовно з мережі ОГО!Мобільний) або 0 800 50-11-88 (безкоштовно з фіксованої мережі Укртелекому).

   Детально про тарифний план можна дізнатися на сайті.


Категорія: Новини Укртелекома | Переглядів: 1775 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]