Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2015 » Май » 28 » Тестування 3G «Київстар» у Броварах: мобільний інтернет-трафік збільшився у 10 разів
15:39
Тестування 3G «Київстар» у Броварах: мобільний інтернет-трафік збільшився у 10 разів

15 травня «Київстар» відкрив безкоштовний доступ у 3G-мережу для всіх абонентів у місті Бровари Київської області. За перші ж дні запуску добовий інтернет-трафік зріс більш ніж у 10 разів — на 1030% — до 1107 Гб. А це понад 1,5 тисячі годин високоякісного відео або 230 тисяч аудіофайлів у форматі МР3.

На сьогодні у Броварах 3G-зв’язком користуються близько 13 тисяч клієнтів «Київстар» — це ті абоненти, чиї пристрої підтримують технологію зв’язку третього покоління. «Київстар» відкрив мережу для всіх клієнтів 15 травня, попередньо протягом місяця налагодивши мережу до найкращих показників якості.

Після запуску добовий обсяг трафіку в Броварах збільшився до 1107 Гб, що на 1030% більше, ніж було у мережі 2G. А в години найбільшого завантаження мережі він виріс на 450% — з 15Гб до 69Гб на годину. В середньому, у мережі 3G абонент витрачає 55 Мб трафіку на день. А це понад 1000 сторінок інтернет-серфінгу або більше години безперервного користування соціальними мережами.

Крім відкриття мережі в Броварах, «Київстар» проводить технічне тестування 3G ще у 28 населених пунктах України: у Києві, Львові, їх передмістях та в аеропорті Бориспіль, а також у Кам’янці-Подільському Хмельницької області. Цей процес необхідний для повного налагодження мережі та налаштування її з найкращим рівнем якості зв’язку. У цих містах доступ до мережі мають 2% абонентів — вони отримали запрошення першими протестувати 3G від «Київстар». Після завершення технічного тестування «Київстар» відкриє мережу для всіх абонентів.

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 877 | Додав: JeraR | Теги: 3G від «Київстар», «Київстар», бровари, 3G | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]