Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Июнь » 12 » У Києві оновлюють мережу в рамках підготовки до впровадження 4G
23:01
У Києві оновлюють мережу в рамках підготовки до впровадження 4G

Один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку "Київстар" оголосив про початок робіт з оновлення мережі в передмісті Києва і спальних районах столиці в рамках підготовки до майбутнього впровадження мережі стандарту четвертого покоління (4G), повідомила прес-служба компанії. Про це пише УНІАН.

"З 6 червня 2016 року технічні служби" Київстару "почнуть роботи із заміни обладнання на всіх базових станціях Києва та передмістя. Діюче обладнання буде замінено на новітнє, від провідних світових постачальників. Необхідність таких робіт викликана підготовкою мережі до стандартів зв'язку майбутніх поколінь 4G / LTE ", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, в результаті заміни обладнання буде покращено якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі "Київстар".

"Компанія планує замінити обладнання на 1,041 тис. Сайтів. Крім того, для кожного сайту будуть оновлені близько 2 тис. Налаштувань", - відзначили в прес-службі.

При цьому прес-служба уточнила, що в зв'язку з проведенням робіт по оновленню мережі абоненти можуть відчувати окремі складності з використанням телекомунікаційних послуг: короткочасний нестійкий прийом, необхідність повторних дозвонов, наявність шумів під час розмов. У той же час номера виклику служб екстреної допомоги будуть доступні постійно.

Про початок робіт в кожному районі компанія має намір завчасно попереджати абонентів за допомогою SMS-повідомлень, а також розмістив інформацію на офіційному сайті.

Згідно з планами оператора, технічні роботи будуть проводиться протягом трьох місяців.

Як повідомляв УНІАН, на початку червня 2015 року президент України Петро Порошенко заявив, що прозорий конкурс з видачі ліцензій на зв'язок четвертого покоління (4G) в Україні відбудеться в 2017 році.

У грудні 2015 року Кабінет міністрів затвердив план заходів щодо впровадження мережі 4G в Україні, згідно з яким тендер по впровадженню технології зв'язку 4G відбудеться в грудні 2017 року.

Український оператор мобільного зв'язку "Київстар" в 2015 році збільшив чистий прибуток на 11,4% в порівнянні з 2014 роком - до 2,446 млрд грн. Чистий дохід оператора за минулий рік збільшився на 15,08% - до 14,933 млрд грн. Згідно з даними оператора, в 2015 році загальна сума вкладень компанії в технічну інфраструктуру (без урахування оплати ліцензії 3G) перевищила 3,6 млрд грн.

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 907 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]