Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2018 » Январь » 15 » У Skype впроваджується підтримка шифрування розмов
16:25
У Skype впроваджується підтримка шифрування розмов

У Skype впроваджується підтримка шифрування розмов

Корпорація Microsoft зайнялася інтеграцією протоколу шифрування Signal в свій месенджер Skype. Завдяки цьому можна буде забезпечити наскрізне шифрування розмов для забезпечення їх конфіденційності.

В даний час відкритий протокол Signal застосовується в WhatsApp, Google, Facebook і в самому мессенджере Signal. А тепер він доданий і в тестову версію Skype, в якій з'явилася функція Private Conversations (Приватні бесіди) з наскрізним шифруванням.

Однак існують і деякі обмеження. Наприклад, немає можливості трансформувати поточну бесіду в приватну. Для активації шифрування повідомлень належить почати нову розмову, відправивши запит одного з контактів. При цьому Приватні бесіди не переносяться між пристроями. Таким чином, при зміні платформи спілкування (наприклад, при переході від комп'ютера на смартфон) буде потрібно відправляти новий запит. Нарешті, на поточний момент функція Private Conversations доступна в попередньою версією тільки для учасників групи Skype Insiders.

 

 

Категорія: Новини Skype | Переглядів: 1014 | Додав: mobian | Теги: Facebook, google, Signal, microsoft, Private Conversations, WhatsApp, Skype Insiders | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]