Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Июнь » 16 » У Vodafone презентували мобільний гаманець
19:58
У Vodafone презентували мобільний гаманець

У Vodafone презентували мобільний гаманецьОператор мобільного зв'язку Vodafone спільно з платіжною системою Mastercard представив сервіс для оплати товарів і послуг за допомогою смартфона. Цифровий гаманець отримав назву Vodafone Pay.

По даними прес-служби компанії, нова послуга створена для оплати онлайн і офлайн послуг, мобільного зв'язку, а також для здійснення грошових переказів без карти, тільки з телефоном.

Повідомляється, що користувачем Vodafone Pay може стати абонент будь-якого українського мобільного оператора або банку. Для того, щоб запустити програму, потрібно завантажити його смартфон на базі iOS або Android.

Зараз в Vodafone Pay є понад 300 сервісів: поповнення мобільного рахунку (без комісії), грошові перекази з картки на картку або з карти на мобільний (тариф 0,5% + 2,5 грн), оплати послуг інтернет-провайдерів, телебачення, телефонії , комунальних послуг та інше, а також розрахунки в онлайн-магазинах. Послуги можна оплачувати як картами, так і з балансу мобільного рахунку. У додатку також можна переглянути історію платежів, відправити запит іншому користувачеві з проханням перевести гроші і сканувати QR-коди.

 

 

Категорія: Новини Vodafone Україна | Переглядів: 867 | Додав: mobian | Теги: QR-коди, Vodafone Pay, MasterCard | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]