Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2014 » Декабрь » 13 » Український дизайнер поєднала історію України з модою і створила новий патріотичний образ
16:01
Український дизайнер поєднала історію України з модою і створила новий патріотичний образ

Колекція Міли Негру має назву Vkraina, адже вона створена на основі однойменного проекту від національного телеком-оператора «Київстар». У ній дизайнер поєднала історію країни і сучасну моду.

«Коли я побачила карти з проекту Vkraina, то зрозуміла, що це ідеальний матеріал для створення принтів на тканині. Я вирішила створити одяг, за допомогою якого кожен українець може висловити свою патріотичну позицію і любов до України», — коментує Міла Негру свій fashion-проект.

Для створення елементів одягу Міла Негру використовувала європейські карти XVI-XVIII ст., представлені на сайті і в мобільному додатку Vkraina від «Київстар». На основі оцифрованих карт дизайнер розробила лекала для кожної моделі, а далі вони вже переносилися на тканину за спеціальною технологією. У колекції використовуються лише натуральні тканини — шовк, шифон, фатин, органза.

Дизайнер планує 25% коштів, отриманих від продажу кожної одиниці колекції Vkraina, перераховувати Українській Біржі Благодійності на проект «Допоможемо з найнеобхіднішим», спрямований на підтримку закупівлі реанімаційного обладнання для карет швидкої допомоги на сході країни.

Vkraina — мультимедійний проект, який демонструє цифрові версії оригінальних геополітичних карт територій сучасної України. Проект Vkraina, ініційований національним телеком-оператором «Київстар», має на меті популяризацію знань про історію України за допомогою сучасних засобів телекомунікацій. Проект представлено на сайті www.vkraina.com, а також у вигляді мобільного додатку Vkraina для смартфонів і планшетів.

Подивитися фотографії з показу Vkraina можна на сторінці Міли Негру у Facebook.

 

 

Категорія: Новини Київстар | Переглядів: 803 | Додав: kokos3993 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]