Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2016 » Апрель » 10 » Укртелеком перерахував НКРЗІ 413,1 тис. грн. за продовження ліцензії
16:35
Укртелеком перерахував НКРЗІ 413,1 тис. грн. за продовження ліцензії

Укртелеком перерахував НКРЗІ за продовження ліцензії     6 квітня компанія Укртелеком, один з лідерів телекомунікаційної галузі з часткою в 11% ринку голосових послуг в Україні, оплатила продовження ліцензії на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв'язку 

Кошти в розмірі 413,1 тис. грн. було перераховано відповідно до рішення про продовження ліцензії на 5 років, прийнятого наприкінці березня на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ). Як повідомлялося раніше, ліцензія, якою ПАТ «Укртелеком» володіє з 1998 року, включає в себе право технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку з ємністю мережі понад 10000 номерів на території України.

«Наша компанія продовжує працювати в звичному для абонентів режимі – стабільно, надійно, без перебоїв. Укртелеком, який отримав ліцензію на послуги місцевого зв'язку одним з перших у нашій країні, ніколи не зупиняється на досягнутому, постійно модернізуючи свої технічні можливості, покращуючи якість існуючих сервісів, впроваджуючи нові послуги і удосконалюючи обслуговування клієнтів», – зазначає Денис Захаренко, директор дирекції розвитку масового сегмента ПАТ «Укртелеком».

Зокрема, за його словами, однією з недавніх новацій стала зміна тарифного плану «Домашній Безлімітний» для абонентів фіксованої телефонії. Для абонентів даного тарифного плану дзвінки на номери телефонів мобільного зв'язку подешевшали в 4 рази – до 29 копійок за хвилину (з ПДВ). Таким чином, з березня поточного року користувачі пакета «Домашній Безлімітний» мають можливість максимально дешево телефонувати на номери мобільного зв'язку.

Показово, що таке здешевлення істотно розширює можливості абонентів Укртелекому, адже більшість тарифних планів мобільних операторів, як правило, встановлює досить високу вартість дзвінків абонентам фіксованої телефонії (на рівні 1,50-1,75 грн./хв. з ПДВ у разі щохвилинної тарифікації дзвінків).

Категорія: Новини Укртелекома | Переглядів: 928 | Додав: mobian | Теги: Домашній Безлімітний, Укртелеком, НКРЗІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]