Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Октябрь » 5 » В Viber з'явилися списки рассылок, а також можливість закреплять сообщения и отвечать на конкретные посты в группах
22:42
В Viber з'явилися списки рассылок, а також можливість закреплять сообщения и отвечать на конкретные посты в группах

Разработчики мессенджера Viber представили ряд оновлень, включаючи можливість закріпити повідомлення в групах, відповідати на конкретні пости в групах, а також розсилки, що дозволяють відправляти одну і ту ж саму повідомлення одночасно декільком користувачам в особистих чатах.

Відзначимо, що закріплені повідомлення дозволяють учасникам груп встановлювати певний пост нагорі чату, щоб акцентувати увагу всіх на найголовнішому в бесіді. Такі повідомлення виглядають як фіолетовий банер у верхній частині сторінки. Кожен учасник чату може закріпити будь-яке повідомлення за допомогою тривалого натискання та вибору пункту «Закріпити» (Pin) у випадаючому меню. Після цього повідомлення залишається на місці, поки адміністратор не змінить або не видаляє його.

В число інших оновлень для чатів входять можливість відповісти на конкретні повідомлення в розмові між декількома користувачами, не прерывая естественный ход бесед. Після того як користувач зажестить повідомлення та вибере «Відповісти», у відправленому повідомленні з'явиться контекст, прояснюючий, на що саме дається відповідь.

В свою чергу списки розсилки дозволяють приватно надіслати одну і ту ж повідомлення ряду контактів. Ця функція є більш зручною альтернативою створенню безлічі груп для розсилки одного-двох повідомлень. При цьому цей відправник економіє час, позбавляючись від необхідності пересилати повідомлення кожному контакту окремо. Після створення списку розсилки та відправки першого повідомлення список буде зберігатися в чатах користувача. Повідомлення отримують тільки ті користувачі, в список контактів яких є відправник. Для одержувача повідомлення буде виглядати так, як це було відправлено йому особисто.

Нагадаємо, що мессенджер Viber є частиною японської Rakuten Group, його аудиторія складає 800 мільйонів унікальних користувачів у 193-х країнах світу, з яких близько 20 мільйонів складають жителі України.

 

 

Переглядів: 960 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]