Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2018 » Январь » 16 » Vodafone стане основним питанням на Мінських переговорах
23:59
Vodafone стане основним питанням на Мінських переговорах

Vodafone стане основним питанням на Мінських переговорах

Українська сторона назвала рейдерським захопленням ситуацію з обладнанням мобільного оператора зв'язку Vodafone в «ЛДНР».

Так, питання про відновлення зв'язку Vodafone на території ОРДЛО обговорюватимуть на зустрічі тристоронньої контактної групи в Мінську, передає «Донпрес».

Заступник міністра ОСЬ України Георгій Тука повідомив, що зараз відновлення зв'язку на окупованих територіях вже залежить не від самої компанії. За його словами, обладнання Vodafone в «ДНР» захоплено бойовиками. Він зазначив:

«Справа не в Vodafone. Як будь-яка комерційна компанія, вони в першу чергу зацікавлені заробляти гроші, і втрачати абонентську базу немає сенсу жодному операторові. Фактично, ми є свідками рейдерського захоплення частини обладнання Vodafone. Так як цей сепарскій "Фенікс" є поза законом, то ніякого законного роумінгу з цією компанією бути не може апріорі ».

Лою додав, що це питання буде винесено на порядок днів 18 січня 2018 року в Мінську на зустрічі контактної тристоронньої групи. Він підкреслив:

«Я не сумніваюся, що це питання буде винесено в рамках мінських переговорів, але, як і коли він буде врегульовано, на жаль. Розірвали по живому, і сім'ї, є люди похилого віку, які залишилися "там", а молодь на нашій території, і батьки без дітей, діти без батьків - страшна ситуація ».

 

Категорія: Новини Vodafone Україна | Переглядів: 1036 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]