Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Октябрь » 5 » Vodafone Украина запустив фірмовий інтернет-магазин shop.vodafone.ua
22:35
Vodafone Украина запустив фірмовий інтернет-магазин shop.vodafone.ua

Vodafone Украина запустив фірмовий інтернет-магазин shop.vodafone.ua

Сегодня, 5 октября 2017 года, компания Vodafone Украина открыла собственный интернет-магазин по адресу shop.vodafone.ua. Тепер украинцы смогут в онлайн-режимі вибрати і придбати бажані товари, послуги та сервіси оператора, заощадивши час на відвідуванні оффлайн-магазину.

Інтернет-магазин Vodafone пропонує смартфони та аксесуари до них, ноутбуки, планшеты, гаджети, електронні книги, мережеве обладнання, різні пакети налаштувань для смартфонів, а також товари та послуги оператора. Також покупці також зможуть придбати ексклюзивні моделі смартфонів під маркою Vodafone: Smart Mini, Smart Grand та Smart Ultra.
В інтернет-магазині shop.vodafone.ua абоненти Vodafone також зможуть замовити додаткові послуги та послуги, включаючи бізнес-пропозиції: мобільні додатки My Vodafone, Vodafone TV, Vodafone Books, Vodafone Safety, Vodafone Pay; стартові пакети та тарифні пропозиції «Год без абонплати». Здесь же абоненты зможуть поповнити рахунок.

На даний момент пропонується адресна доставка по Києву та доставка в відділення «Нової пошти», при цьому при замовленні понад 1500 грн доставка безкоштовна, до 1500 грн - її вартість складатиме 30 грн. Оплата за товар проводиться в національній або по безналічному розрахунку, водночас не можна скористатися платіжними картками, але Vodafone розраховує додати цю можливість найближчим часом.

«Сегодня швидкість мобільного Інтернету доступна вже 70% українців. Активне розвиток 3G мережі призвело до стрімкого зростання використання Інтернет-сервісів. Мобильным интернетом користуються 46% наших клієнтів. Вони все частіше здійснюють покупки в інтернеті, вважаючи за краще не витрачати час на походи в магазинах, і я впевнений, що інтернет-магазин Vodafone shop.vodafone.ua буде користуватися великою популярністю», - зазначив Олександр Асланян, начальник відділу розробки та управління продуктами Vodafone Україна.

 

 

Категорія: Новини Vodafone Україна | Переглядів: 1221 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]