Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Июнь » 9 » Vodafone Україна: З початку поточного року доступ до 3G-мереж отримали понад мільйон жителів сходу країни
19:44
Vodafone Україна: З початку поточного року доступ до 3G-мереж отримали понад мільйон жителів сходу країни

Оператор мобільного зв'язку Vodafonе Україна повідомив про чергове розширення 3G-покриття на сході України. Так, мережа третього покоління від Vodafone заробила сьогодні в Покровське Донецької області, а кількома днями раніше в Лисичанську Луганської області. Цієї весни доступ до швидкісного мобільного інтернету отримали також жителі Краматорська, Слов'янська, Маріуполя та його околиць, Сєвєродонецька та Рубіжного.

Таким чином більше 1 мільйона жителів східних областей України отримали в цьому році доступ до 3G-зв'язку Vodafone Україна. Під час впровадження мереж третього покоління оператор істотно збільшує щільність базових станцій, що дозволяє забезпечити стабільність надання послуг для великої кількості абонентів в умовах підвищеного навантаження.

Відзначимо, що за даними Vodafone Україна, оператор активно інвестує в розвиток телеком-інфраструктури країни. Так, за період 1 квартал 2015 року - 1 квартал 2017 року, інвестиції досягли 10,8 млрд грн, що є рекордним показником для ринку України. До того ж за результатами 1 кварталу 2017 року оператор встановив вдвічі більше базових станцій в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.

 

 

Категорія: Новини Vodafone Україна | Переглядів: 866 | Додав: mobian | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]