Пошук
Вхід на сайт
Сервіс
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Хіти продаж
Модуль не активізовано (module is not installed)
Головна » 2017 » Ноябрь » 6 » З 7 листопада в тарифах Vodafone RED S, RED M і RED L змінюються умови
19:27
З 7 листопада в тарифах Vodafone RED S, RED M і RED L змінюються умови

З 7 листопада в тарифах Vodafone RED S, RED M і RED L змінюються умови

Після змін в бюджетних тарифах Light+ і RED XS оператор мобільного зв'язку Vodafone Україна вирішив вчинити аналогічно і з більш дорогими тарифами Vodafone RED S, RED M і RED L. Анонсовані зміни вступлять в силу з вівторка 7 листопада 2017 року.

У всіх трьох тарифах вартість дзвінків на інші мережі України підвищиться в два рази - з 0,25 грн / хв до 0,50 грн / хв. Після використання пакета послуг на місяць або в рамках денних тарифів вартість кожного пакета Інтернету по 100 МБ, який діє до кінця доби, складе 5 грн (максимальна кількість пакетів по 100 МБ до кінця доби - 20 шт). Якщо абонент користується денними тарифами, то плата за безлімітні дзвінки в мережі Vodafone Україна складе 2 грн. щодня і буде зніматися незалежно від використання.

У тарифі Vodafone RED S місячна плата підніметься з 60 до 70 грн без приросту пакетів послуг. У тарифі Vodafone RED M абонплату збільшили відразу на 20 грн - з 90 грн до 110 грн, однак при цьому збільшили щомісячний пакет хвилин для дзвінків на інші мережі України зі 105 хв до 150 хв. У тарифі Vodafone RED L вартістю 180 грн абонплату і умови залишили без змін, за винятком дорожчий вартості дзвінків на інші мережі України.


Поточні умови тарифів Vodafone RED
Нагадаємо, що з 30 жовтня 2017 року оператор мобільного зв'язку Vodafone Україна підняв місячну абонплату в тарифі Vodafone Light+ з 35 грн до 40 грн, а в тарифі Vodafone RED XS - з 40 грн до 50 грн, але при цьому збільшив пакет інтернету з 1 ГБ до 2 ГБ.

Підвищення цін представники компанії Vodafone Україна тоді прокоментували наступним чином:

"Ми довгий час зберігали поточні тарифи на тлі значних підвищень інших мобільних операторів. Компанія останньої серед операторів зв'язку відкоригувала тарифи з урахуванням постійного зростання собівартості послуг. Навіть з урахуванням змін, тарифи Vodafone залишаться найбільш привабливими на ринку ".

 

 

Категорія: Новини Vodafone Україна | Переглядів: 1126 | Додав: mobian | Теги: RED L, RED S, RED M | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]