[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Консультацій по мобілізації
debbieadriana1Дата: Среда, 24.09.2025, 13:05 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Привіт! Маю до вас питання. Хтось уже звертався до юриста саме з питань мобілізації? Мене цікавить, наскільки це реально корисно і чи пояснюють там все доступно, бо особисто я в юридичних термінах не дуже розбираюся. Хотілося б зрозуміти, чи варто витрачати час і гроші на таку консультацію, чи можна обійтися інформацією з інтернету?

davisedwinДата: Среда, 24.09.2025, 13:11 | Повідомлення # 2
Рядовой
Привіт! Як чоловік, який нещодавно проходив через це, можу сказати однозначно - варто. Я теж думав, що вистачить інформації з інтернету, але там купа суперечностей і відчуття тільки гірші. Я звернувся до Адвокатів Камінської, до спеціаліста з питань мобілізації, і це було правильне рішення. Мені розклали все «по поличках»: які права я маю, що робити у випадку отримання повістки, які документи краще підготувати заздалегідь. Говорили простою мовою, без складних юридичних формулювань, і головне - було відчуття, що мене реально розуміють і хочуть допомогти. Особисто після консультації я відчув впевненість у своїх діях, і це дуже зняло напругу.

Якщо шукаєш професіоналів - раджу звернутись до https://kaminska.com.ua/poslugy/konsultatsiya-yurysta-z-mobilizatsiyi

HzBoyДата: Четверг, Вчера, 12:16 | Повідомлення # 3
Рядовой
дякую

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: